Van 15 t/m 18 juni vindt Support 2022 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Deze beurs biedt een leuk en afwisselend programma en volop activiteiten voor mensen met een beperking en hun directe omgeving, van mantelzorger tot (zorg)professional. Ook Ieder(in) doet mee aan Support, dit jaar niet met een eigen stand, maar wel verzorgen wij vier inhoudelijke sessies op verschillende dagen. Toegang is gratis, maar aanmelden verplicht.

Het Support-programma

Support heeft een afwisselend programma met bijvoorbeeld diverse workshops, presentaties en inspiratiesessies, o.a. met bekende ex-paralympiërs en influencers. Verschillende exposanten presenteren er hun nieuwste producten en er zijn allerlei activiteiten waaraan je deel kunt nemen.

Support is onderdeel van de Dutch Health Week. De toegang is voor iedereen gratis maar je moet je wel van tevoren aanmelden. Dit kun je doen via deze link: Aanmelden als bezoeker van Support 2022.

Dit jaar geen Ieder(in)-stand maar wel 4 sessies en workshops

Ieder(in) heeft dit jaar geen eigen stand op Support, maar we organiseren wel meerdere bijdragen over verschillende thema’s. Wil je er een of meerdere bijwonen, meld je dan aan als bezoeker bij Support. Daarna ontvang je in een email van de organisatie een uitnodiging voor de ‘Swapcard’, de event app voor Support/Dutch Health week. In dit platform kun je je dan aanmelden voor de sessies die je bij wilt wonen.

Bij de Ieder(in)-sessies en workshops is een schrijftolk aanwezig.

Dit zijn de Ieder(in)-sessies

 • Woensdag 15 juni, 13:15 – 14:00 uur
  Ieder(in): Presentatie over het landelijk normenkader Hulpmiddelen: “Ieder(in) ontmoeten rondom hulpmiddelen; landelijk Normenkader, is het al merkbaar beter?”
 • Donderdag 16 juni, 12:15 – 13:00 uur
  Ieder(in)/NOOZO: Workshop over handicap en discriminatie: “Gediscrimineerd vanwege je handicap? Wat kun je doen?”
 • Vrijdag 17 juni, van 11:00 – 11:45 uur
  Ieder(in): Bijdrage over lokale inclusie en de Global Goals: “Hoe werk je vanuit Global Goals met gemeenten samen aan toegankelijkheid en inclusie?”
 • Zaterdag 18 juni, 13:00 – 13:45 uur
  Ieder(in)/NOOZO: Workshop over handicap en discriminatie: “Gediscrimineerd vanwege je handicap? Wat kun je doen?”

Voor meer informatie over Support, het complete programma, welke activiteiten en exposanten er zijn en nog veel meer, kun je ook kijken op de website van Support

We hopen dat jij ook naar Support komt en dat we je kunnen begroeten bij een van onze sessies!

Deel dit bericht

Meer nieuws over