Ieder(in) en Per Saldo zijn betrokken bij de uitvoering van Meldpunt Juiste Loket.åÊBinnen de domeinen van de langdurige zorg, jeugdwet, Wlz en zorgverzekering informeren de twee medewerkers van Meldpunt Juiste Loket mensen met een ondersteuningsvraag bij welk loket ze terecht kunnen.

Ieder(in) wil uitbreiding van het team en is per direct op zoek naar een beleidsmedewerker voor Meldpunt Juiste Loket (m/v) voor 20 tot 36 uur per week.

Wat ga je doen

  • Je bent goed op de hoogte van de regelgeving rondom PGB, trekkingsrecht, Zorg in natura (ZIN), rol van gemeenten in het kader van het sociale domein.
  • Je registreert en analyseert de vragen/meldingen en daar waar besluitvorming gewenst is, worden deze voorgelegd aan de cliÌÇnttafel of beleidstafel.
  • Je volgt en onderzoekt de beleidsontwikkelingen.
  • Je neemt deel aan diverse overleggen, commissies en werkgroepen.

Wat wij vragen

  • HBO/WO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld politicologie, bestuurskunde, gezondheidseconomie, gezondheidskunde, pedagogiek en recente ervaring met de Wlz, Wmo2015, jeugdwet, ZVW.
  • Je kunt zelfstandig werken, de andere beleidsmedewerkers bijstaan en hen voorzien van de benodigde informatie.
  • Je weet je weg te vinden binnen de relevante wet- en regelgeving zoals, Wlz, Wmo2015, jeugdwet en ZVW.
  • Je bent in staat om vanuit cliÌÇntperspectief te denken en te werken.
  • Je werkt graag samen, bent collegiaal en klant- en servicegericht en verbinden is jou op het lijf geschreven.

Wat wij bieden
In onze organisatie is de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening van toepassing. SalariÌÇring zal afhankelijk van opleiding en ervaring plaatsvinden in schaal 10 van deze CAO.
Het betreft een functie voor een jaar.

Trekt het werken bij een maatschappelijke organisatie je aan en houd je van de dynamiek in een jonge organisatie en het werken met betrokken en professionele medewerkers? Dan nodigen we je uit om te solliciteren op deze vacature.

Reageren
Interesse in deze functie? Vooral kandidaten met een beperking worden uitgenodigd om te solliciteren. Stuur dan voor 2 februari a.s. je sollicitatiebrief met CV naar vacatures@iederin.nl.åÊGraag duidelijk vermelden dat het om de functie beleidsmedewerker Juiste Loket gaat.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Dorien Kloosterman, telefoon 06-46 2 910 32.

Deel dit bericht

Meer nieuws over