Voor het programmateam Leren & Werken zoekt Ieder(in) per direct een enthousiaste, betrokken en leergierige beleidsmedewerker Onderwijs voor 24 uur per week. (De reactietermijn voor deze vacature is verstreken)
bordje met vacant

Ieder(in) wil dat mensen met een beperking of chronische ziekte volwaardig mee kunnen doen in de maatschappij. We lobbyen daarvoor bij de Haagse politiek en maatschappelijke organisaties. We voeren bijzondere projecten uit die aan dit doel bijdragen. En we ondersteunen lokale belangenbehartigers bij het inclusief maken van de plaatselijke samenleving.

Het strijden voor een goede zaak is ons vak. Het merendeel van het dagelijks werk doen we vanuit vier programmateams: Zorg en Ondersteuning, Leren en Werken, Wonen en Leven en VN-verdrag Handicap. Hierin werken beleidsmedewerkers, een juridisch medewerker en communicatieadviseurs nauw met elkaar samen.

Voor het programmateam Leren & Werken zoekt Ieder(in) per direct een enthousiaste, betrokken en leergierig beleidsmedewerker Onderwijs voor 24 uur per week.

Wat ga je doen?

Je werkt mee aan de voorbereiding en uitvoering van lobbytrajecten die aansluiten bij de speerpunten van programmateam Leren en Werken. Voor het jaar 2020 zijn dit:
1. De combinatie van onderwijs en zorg.
2. Inclusief onderwijs in lijn met het VN-verdrag Handicap.

Als beleidsmedewerker ben je in staat om zelfstandig een lobbytraject op te pakken. Daarbij werk je toe naar een vooraf bepaald doel. Denk daarbij aan het politiek agenderen van aandachtspunten, het formuleren van standpunten en het vertalen van signalen uit de achterban naar bredere vraagstukken. In de uitvoering van je werkzaamheden richt je je op de inspanningen die het beste bijdragen aan de gestelde doelen. Dit vraagt om een flexibele en doelgerichte benadering van je werk. Ten behoeve van het beleidswerk ben je goed op de hoogte van de actuele (beleids)ontwikkelingen die zijn gerelateerd aan de speerpunten, heb je affiniteit met de achterban van Ieder(in) en heb je goede onderzoekskwaliteiten.

Wat vragen wij?

  • HBO/WO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld bestuurskunde of politicologie
  • 2 tot 5 jaar relevante werkervaring
  • Ervaring met en kennis over het beleidsterrein (inclusief) onderwijs
  • Aantoonbare ervaring met lobby en/of belangenbehartiging, bij voorkeur op zowel landelijk, regionaal en lokaal niveau
  • Je beschikt over analytisch vermogen en bent in staat je snel in te werken op dossiers
  • Je bent in staat om een probleem/issue te vertalen in een strategische aanpak die past binnen de visie van Ieder(in)
  • Je hebt ervaring in politiek-bestuurlijke omgevingen en beschikt over beïnvloedingsvaardigheden
  • Je kunt projectmatig werken
  • Je bent pro-actief, flexibel en werkt graag samen.

Wat bieden wij?

Werken bij Ieder(in) is maatschappelijk relevant, actueel en van groot belang voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Ieder(in) heeft een informele werksfeer. We bieden veel ruimte voor individuele ontwikkeling. Ieder(in) volgt de CAO Sociaal Werk. Inschaling vindt plaats in schaal 10 en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Het pensioen is ondergebracht bij PFZW. Het gaat om een tijdelijke aanstelling, vooralsnog voor de duur van 1 jaar.

Reageren

Interesse in deze functie? Stuur dan uiterlijk 5 januari 2020 je sollicitatie, voorzien van motivatie en met cv, naar vacatures@iederin.nl, onder vermelding van vacature Beleidsmedewerker Onderwijs. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Marcel van Bockel, programmamanager Leren en Werken, tel 06 53929600.

Ieder(in) streeft naar een inclusieve samenleving en wil dat ook in de samenstelling van het personeelsbestand weerspiegelen. Kandidaten met een beperking nodigen we nadrukkelijk uit om te solliciteren. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern bekend gemaakt. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit bericht

Meer nieuws over