Voor het programmateam Zorg & Ondersteuning zoekt Ieder(in) per direct een enthousiaste, betrokken en leergierige Beleidsmedewerker voor 32 uur per week.
beeld met beschrijving 'Vacant

Het ijveren voor een goede zaak is ons vak. Het merendeel van het dagelijks werk doen we vanuit vier programmateams: Zorg en Ondersteuning, Leren en Werken, Wonen en Leven en VN-verdrag Handicap. Hierin werken beleidsmedewerkers, een juridisch medewerker en communicatieadviseurs nauw met elkaar samen.

Voor het programmateam Zorg & Ondersteuning zoekt Ieder(in) per direct een enthousiaste, betrokken en leergierige:

Beleidsmedewerker

voor 32 uur per week

Wat ga je doen?

  • Je werkt mee aan de voorbereiding en uitvoering van lobbytrajecten die aansluiten bij de speerpunten van programmateam Zorg en Ondersteuning.
  • Je richt je hierbij met name op langdurige zorg en ondersteuning binnen de kaders van de Wet Langdurige zorg, en op onderwerpen die te maken hebben met medezeggenschap en inspraak voor cliënten. Je trekt hierin zelfstandig op, maar in goede afstemming met betrokken collega’s.
  • Je vertegenwoordigt Ieder(in) in verschillende overleggen met onder meer collega-organisaties, lidverenigingen, ministeries, politici en (organisaties van) zorgaanbieders.
  • Je hebt de actuele (beleids-)ontwikkelingen scherp op het netvlies. Je ziet kansen en vertaalt die naar trefzekere acties.

Wat vragen wij?

Voor het uitvoeren van dit takenpakket vragen wij dat je voldoet aan onderstaande criteria:

  • Je hebt recente beleidservaring met de verschillende zorgwetten en relevante stakeholders in de zorgsector. In het bijzonder heb je kennis van medezeggenschap en langdurige zorg in het kader van de Wlz.
  • Je hebt aantoonbare ervaring met lobby en/of belangenbehartiging.
  • Je hebt actuele kennis van het politieke en ambtelijke speelveld; een goed netwerk is een pré.
  • Je bent in staat om een probleem/issue te vertalen in een strategische aanpak die past binnen de visie van Ieder(in).
  • Je bent pro-actief, flexibel en werkt graag samen.
  • Je hebt minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring en beschikt over een HBO/WO werk –en denkniveau.

Wat bieden wij?

Werken bij Ieder(in) is maatschappelijk relevant, actueel en van groot belang voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Ieder(in) heeft een informele werksfeer, flexibele werktijden en ruimte voor individuele ontwikkeling met een eigen scholingsbudget.
Ieder(in) volgt de CAO Sociaal Werk. Inschaling vindt plaats in schaal 10 (€ 3.142 – € 4.712) en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Een eindejaarsuitkering, een loopbaanbudget en deelname aan pensioenfonds Zorg & Welzijn maken onderdeel uit van de arbeidsvoorwaarden.
Vooralsnog gaat het om een tijdelijke aanstelling tot het einde van dit jaar.

Reageren?

Interesse in deze functie? Stuur je motivatiebrief met CV uiterlijk op 16 mei 2021 naar vacatures@iederin.nl, onder vermelding van vacature Beleidsmedewerker Zorg en Ondersteuning.
Voor inhoudelijke vragen kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Maartje Schrama, programmamanager Zorg en Ondersteuning, via m.schrama@iederin.nl of telefoonnummer
06 – 5252 8620.
Ieder(in) streeft naar een inclusieve samenleving en wil dat ook in de samenstelling van het personeelsbestand weerspiegelen. Kandidaten met een beperking nodigen we nadrukkelijk uit om te solliciteren.

Meer informatie over Ieder(in): www.iederin.nl

Profiel Ieder(in)

Ieder(in) is het netwerk van mensen met een lichamelijke handicap, verstandelijke beperking of chronische ziekte. Ruim tweehonderddertig organisaties zijn bij ons aangesloten. Ieder(in) is daarmee het grootste netwerk in Nederland voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Op basis van het VN-verdrag Handicap behartigen we de belangen van meer dan twee miljoen mensen. Voorop staat dat zij volwaardig meetellen en meedoen in de samenleving.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit bericht

Meer nieuws over