Ter versterking van het communicatieteam zoekt Ieder(in) een communicatieadviseur voor 32 uur per week. Ben je op zoek naar een communicatiefunctie met een afwisselend takenpakket? En spreekt het je aan om te werken voor een maatschappelijke organisatie die zich inzet voor een betere positie van mensen met een beperking? Dan is deze functie wellicht iets voor jou. Lees in de vacature wat je gaat doen en naar wie wij op zoek zijn.
decoratief

Ieder(in) wil dat mensen met een beperking of chronische ziekte volwaardig kunnen meedoen in de maatschappij. We lobbyen daarvoor bij de Haagse politiek en maatschappelijke organisaties. We voeren bijzondere projecten uit die aan dit doel bijdragen. En we ondersteunen lokale belangenbehartigers bij het inclusief maken van de plaatselijke samenleving.

Het merendeel van het dagelijks werk doen we vanuit vier programmateams: Zorg en Ondersteuning, Leren en Werken, Wonen en Leven en VN-verdrag Handicap. Hierin werken beleidsmedewerkers, een juridisch medewerker en communicatieadviseurs nauw met elkaar samen. Ter versterking van de communicatieafdeling zoekt Ieder(in) per direct een breed inzetbare communicatieadviseur voor 32 uur per week.

Wat ga je doen?

Als communicatieadviseur bij Ieder(in) heb je een afwisselend takenpakket. Je schrijft communicatieplannen en brengt advies uit aan beleidsmedewerkers. Je werkt mee in projecten waarin je de communicatieaanpak afstemt met het projectteam. Ook kun je inspringen als achtervang voor de persvoorlichting. Jij weet de inzet van communicatiemiddelen en de boodschap van Ieder(in) goed af te stemmen op de doelgroepen in het netwerk en de achterban van Ieder(in). Je vangt dit in gerichte adviezen en heldere taal. Daarnaast is je expertise breed genoeg om veel verschillende werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Zoals het schrijven van webberichten en content voor social media, het helpen organiseren van bijeenkomsten en het maken van nieuwsbrieven. Ook hoort het meedenken over en het maken van communicatiemiddelen – zoals brochures of korte films – tot je werkzaamheden.

Wie ben jij?

Je hebt brede ervaring, onder andere met het adviseren over, het coördineren en uitvoeren van communicatieactiviteiten.

  • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt affiniteit met de missie van Ieder(in) en met de thema’s die onze achterban raken.
  • Je hebt goede vakkennis met aantoonbare ervaring met online media.
  • Je kunt goed schrijven en ingewikkelde onderwerpen in pakkende taal vatten.
  • Ervaring met perscontact is een pre.

Wat bieden wij?

Werken bij Ieder(in) is maatschappelijk relevant, actueel en van groot belang voor mensen met een beperking of chronische ziekte. In het communicatieteam tref je sparringpartners en gedreven vakmensen. Ieder(in) is een levendige organisatie met een informele werksfeer, flexibele werktijden, de mogelijkheid tot hybride werken en ruimte voor individuele ontwikkeling met een eigen scholingsbudget.

Ieder(in) volgt de CAO Sociaal Werk. Inschaling vindt plaats in schaal 9 en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Een eindejaarsuitkering, een loopbaanbudget en deelname aan pensioenfonds Zorg & Welzijn maken onderdeel uit van de arbeidsvoorwaarden. In eerste instantie gaat het om een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar.

Reageren?

Interesse in deze functie? Stuur je motivatiebrief met CV voor vrijdag 17 maart naar vacatures@iederin.nl, onder vermelding van vacature Communicatieadviseur. Voor inhoudelijke vragen kun je tijdens kantooruren (van di t/m vr) contact opnemen met Marije Hagendoorn, op telefoonnummer 06 – 463 68 984.

Ieder(in) streeft naar een inclusieve samenleving en wil dat ook in de samenstelling van het personeelsbestand weerspiegelen. Kandidaten met een beperking nodigen we nadrukkelijk uit om te solliciteren.

Profiel Ieder(in)

Ieder(in) is het netwerk van mensen met een lichamelijke handicap, verstandelijke beperking of chronische ziekte. Ruim tweehonderddertig organisaties zijn bij ons aangesloten. Ieder(in) is daarmee het grootste netwerk in Nederland voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Op basis van het VN-verdrag Handicap behartigen we de belangen van meer dan twee miljoen mensen. Voorop staat dat zij volwaardig meetellen en meedoen in de samenleving.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Deel dit bericht

Meer nieuws over