Een inclusieve samenleving, dat is ons doel. Iedereen moet kunnen meedoen, ook als je een beperking of chronische ziekte hebt. Ieder(in) signaleert, informeert, ondersteunt, verbindt en lobbyt om dat doel te bereiken.

Het strijden voor een goede zaak is ons vak. Het merendeel van het dagelijks werk doen we vanuit vier programmateams: Zorg en Ondersteuning, Leren en Werken, Wonen en Leven en VN-verdrag Handicap. Hierin werken beleidsmedewerkers, een juridisch medewerker en communicatieadviseurs nauw met elkaar samen.

Ter versterking van de communicatieafdeling zoekt Ieder(in) per direct een:

Breed inzetbare communicatieadviseur

(32 uur per week)

Wat ga je doen?

Als communicatieadviseur bij Ieder(in) heb je een afwisselend takenpakket. Je schrijft communicatieplannen en brengt advies uit aan beleidsmedewerkers. Je werkt mee in projecten waarvoor je de communicatieaanpak afstemt met het projectteam. Je bent in staat om deze activiteiten zelfstandig uit te voeren. Ook fungeer je als achtervang voor de persvoorlichting.

Jij weet de inzet van communicatiemiddelen en de boodschap van Ieder(in) goed af te stemmen op de doelgroepen in het netwerk en de achterban van Ieder(in). Je weet dit goed te vangen in gerichte adviezen. Daarnaast is je expertise breed genoeg om veel verschillende werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Zoals het schrijven van webberichten en content voor social media, het helpen organiseren van bijeenkomsten en het maken van nieuwsbrieven. Ook hoort het meedenken over en het helpen vervaardigen van communicatiemiddelen – zoals brochures of korte films – tot je werkzaamheden.

Wat vragen wij?

  • Je hebt brede ervaring, o.a. met het adviseren over, het coördineren en uitvoeren van communicatieactiviteiten.
  • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt affiniteit met de missie van Ieder(in) en met de thema’s die onze achterban raken.
  • Je hebt gedegen vakkennis, ook op het gebied van social media.
  • Je kunt goed schrijven en ingewikkelde onderwerpen in pakkende taal vatten.
  • Ervaring met perscontacten is een pre.

Wat bieden wij?

Werken bij Ieder(in) is maatschappelijk relevant, actueel en van groot belang voor mensen met een beperking of chronische ziekte. In het communicatieteam tref je sparringpartners en gedreven vakmensen. Ieder(in) is een levendige organisatie met een informele werksfeer, flexibele werktijden, de mogelijkheid tot hybride werken en ruimte voor individuele ontwikkeling met een eigen scholingsbudget.

Ieder(in) volgt de CAO Sociaal Werk. Inschaling vindt plaats in schaal 9 en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Een eindejaarsuitkering, een loopbaanbudget en deelname aan pensioenfonds Zorg & Welzijn maken onderdeel uit van de arbeidsvoorwaarden. In eerste instantie gaat het om een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar.

Reageren

De reactietermijn is verstreken. Reageren is niet meer mogelijk. Misschien past een van onze andere vacatures ook bij jou!

Profiel Ieder(in)

Ieder(in) is het netwerk van mensen met een lichamelijke handicap, verstandelijke beperking of chronische ziekte. Ruim tweehonderddertig organisaties zijn bij ons aangesloten. Ieder(in) is daarmee het grootste netwerk in Nederland voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Op basis van het VN-verdrag Handicap behartigen we de belangen van meer dan twee miljoen mensen. Voorop staat dat zij volwaardig meetellen en meedoen in de samenleving.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit bericht

Meer nieuws over