Ieder(in) zoekt per direct een breed inzetbare communicatieadviseur voor 32 per week. Het gaat om een tijdelijke vacature vanwege zwangerschapsverlof van een van onze medewerkers.

Ieder(in) wil dat mensen met een beperking of chronische ziekte volwaardig mee kunnen doen in de maatschappij. We lobbyen daarvoor bij de Haagse politiek en maatschappelijke organisaties. We voeren bijzondere projecten uit die aan dit doel bijdragen. En we ondersteunen lokale belangenbehartigers bij het inclusief maken van de plaatselijke samenleving.

Het strijden voor een goede zaak is ons vak. Het merendeel van het dagelijks werk doen we vanuit vier programmateams: Zorg en Ondersteuning, Leren en Werken, Wonen en Leven en VN-verdrag Handicap. Hierin werken beleidsmedewerkers, een juridisch medewerker en communicatieadviseurs nauw met elkaar samen.

Ter versterking van de communicatieafdeling zoekt Ieder(in) per direct, vanwege het zwangerschapsverlof van één van onze medewerkers, een

breed inzetbare communicatieadviseur 

voor 32 per week.

Wat ga je doen?

Als communicatieadviseur bij Ieder(in) heb je een afwisselend takenpakket. Je schrijft communicatieplannen en brengt advies uit aan beleidsmedewerkers. Je draait mee in projecten waarvoor je de communicatieaanpak afstemt met het projectteam. Je bent in staat om deze activiteiten zelfstandig uit te voeren. Ook kan het voorkomen dat je ingezet wordt op persvoorlichting.

Je expertise is breed genoeg om veel verschillende werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Zoals het schrijven van webteksten, het schrijven van content voor social media, het helpen organiseren van bijeenkomsten en het maken van nieuwsbrieven. Ook hoort het meedenken over en het helpen vervaardigen van communicatiemiddelen – zoals brochures of korte films – tot je werkzaamheden. De inzet van communicatiemiddelen en de boodschap van Ieder(in) weet je goed af te stemmen op de doelgroepen in het netwerk en de achterban van Ieder(in).

Je bent inzetbaar op veel verschillende dossiers en projecten. Dit vraagt van jou dat je goed zelfstandig kan werken, flexibel bent en zelfoplossend vermogen hebt. Verder moet je het ook leuk vinden om elkaar als collega’s met raad en daad bij te staan.

Wat vragen wij?

Je bent een praktische communicatieadviseur met brede ervaring, o.a. met het adviseren over, het coördineren en uitvoeren van communicatieactiviteiten binnen projecten.

  • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding en minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt affiniteit met de missie van Ieder(in) en met de thema’s die onze achterban raken.
  • Je hebt gedegen vakkennis, ook op het gebied van nieuwe media.
  • Ervaring met perscontact is een pre.
  • Je heb een hands on-mentaliteit, bent initiatiefrijk en denkt in oplossingen en resultaten.
  • Je kunt goed schrijven en kunt complexe onderwerpen in pakkende taal vatten.
  • Tenslotte ben je adviesvaardig, stressbestendig en het is leuk als je ook gevoel voor humor hebt.

Wat bieden wij?

Werken bij Ieder(in) is maatschappelijk relevant, actueel en van groot belang voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Ieder(in) heeft een informele werksfeer, flexibele werktijden en ruimte voor individuele ontwikkeling met een eigen scholingsbudget.

Ieder(in) volgt de CAO Sociaal Werk. Inschaling vindt plaats in schaal 9 (€ 2.793 – € 4.118) en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Een eindejaarsuitkering, een loopbaanbudget en deelname aan pensioenfonds Zorg & Welzijn maken onderdeel uit van de arbeidsvoorwaarden.

Het gaat om een tijdelijke aanstelling tot 1 juli 2022.

Reageren

Interesse in deze functie? Stuur dan uiterlijk 12 januari 2022 je motivatiebrief met CV naar vacatures@iederin.nl, onder vermelding van vacature Communicatieadviseur. Voor inhoudelijke vragen kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Shannah Spoelstra, communicatieadviseur, op telefoonnummer 06 1587 0971.

Ieder(in) streeft naar een inclusieve samenleving en wil dat ook in de samenstelling van het personeelsbestand weerspiegelen. Kandidaten met een beperking nodigen we nadrukkelijk uit om te solliciteren.

Profiel Ieder(in)

Ieder(in) is het netwerk van mensen met een lichamelijke handicap, verstandelijke beperking of chronische ziekte. Ruim tweehonderddertig organisaties zijn bij ons aangesloten. Ieder(in) is daarmee het grootste netwerk in Nederland voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Op basis van het VN-verdrag Handicap behartigen we de belangen van meer dan twee miljoen mensen. Voorop staat dat zij volwaardig meetellen en meedoen in de samenleving.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit bericht

Meer nieuws over