Een inclusieve samenleving, dat is ons doel. Iedereen moet kunnen meedoen, ook als je een beperking of chronische ziekte hebt. Ieder(in) signaleert, informeert, ondersteunt, verbindt en lobbyt om dat doel te bereiken. Ben jij een communicatieadviseur die begrijpt hoe je met een breed palet aan communicatiemiddelen hét verschil maakt op inhoudelijke lobbydossiers? Heb je ervaring met persvoorlichting én heb je een scherpe pen? Lees dan snel verder.
Twee medewerkers van Ieder(in) zitten aan een bureau en zijn met elkaar in gesprek. Beide hebben een laptop opengeklapt voor zich staan, met daarnaast een koffiekopje.

Ter versterking van het communicatieteam zoekt Ieder(in) per direct een:

Communicatieadviseur
(32 uur per week)

De reactietermijn voor deze vacature is helaas verlopen.

In deze veelzijdige, dynamische functie kom je te werken in het communicatieteam van Ieder(in). Het communicatieteam bestaat uit negen medewerkers met ieder hun eigen thema en specialisme. Je werkt in je rol als communicatieadviseur nauw samen met beleidsmedewerkers op een aantal dossiers. De hervormingen in de jeugdzorg, de ontwikkelingen in het inclusief onderwijs en de Wet Zorg en Dwang worden onder meer jouw onderwerpen.

Een ander belangrijk deel van je tijd, werk je als persvoorlichter. Als persvoorlichter adviseer je ook op de overige thema’s en bereid je samen met de PR-adviseur media-optredens voor. Daarnaast werk je mee aan projecten en soms help je ook bij het organiseren van bijeenkomsten.

Wat vragen wij?

  • Je hebt ervaring met het adviseren over, het coördineren en uitvoeren van communicatieactiviteiten.
  • Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt ervaring met persvoorlichting en PR.
  • Je kunt goed schrijven en ingewikkelde onderwerpen in pakkende taal (B1) vatten.
  • Je hebt gedegen vakkennis, ook op het gebied van social media.
  • Je kunt goed werken in teamverband en zoekt afstemming waar nodig.
  • Je hebt affiniteit met de missie van Ieder(in) en met de thema’s die onze achterban raken.

Wat bieden wij?

Werken bij Ieder(in) betekent impactvol werk doen met meerwaarde voor de samenleving. Je komt te werken bij een organisatie die opkomt voor de belangen van 2 miljoen mensen met een beperking of chronische ziekte. Kortom, werken bij Ieder(in) is maatschappelijk relevant, actueel en van groot belang voor mensen met een beperking of chronische ziekte.

Verder is Ieder(in) een organisatie met een informele werksfeer, flexibele werktijden, de mogelijkheid tot hybride werken en ruimte voor individuele ontwikkeling met een eigen scholingsbudget. In het communicatieteam tref je sparringpartners en gedreven vakmensen.

Ieder(in) volgt de CAO Sociaal Werk. Inschaling vindt plaats in schaal 9 (€3.335 – € 4.946) en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Een eindejaarsuitkering, een loopbaanbudget en deelname aan pensioenfonds Zorg & Welzijn maken onderdeel uit van de arbeidsvoorwaarden. Met je Individuele Keuzebudget kun je, als je dat wilt, extra vakantiedagen kopen. Je krijgt een laptop en mobiele telefoon tot je beschikking.

In eerste instantie gaat het om een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar.

Reageren?

Heb je de juiste ervaring en motivatie voor deze functie? Aarzel dan niet om te solliciteren. Stuur je sollicitatiebrief en cv voor 19 februari 2024 naar vacatures@iederin.nl, onder vermelding van ‘Sollicitatie communicatieadviseur’. We verwelkomen sollicitaties van kandidaten met diverse achtergronden en ervaringen.

Voor meer informatie of vragen over de functie, neem contact op met Marije Hagendoorn (senior communicatieadviseur) via 06 – 463 689 84.

De reactietermijn voor deze vacature is helaas verlopen.

Bij Ieder(in) streven we naar diversiteit en inclusie in ons personeelsbestand. Sluit je aan bij ons toegewijde team en draag bij aan een samenleving waarin iedereen kan deelnemen en meetellen. Samen maken we het verschil!

Deel dit bericht

Meer nieuws over