Reactietermijn gesloten - Ter versterking van het project Niets Over Ons Zonder Ons zoekt Ieder(in) per direct een communicatiemedewerker voor 16 uur per week. Ieder(in), MIND Landelijk platform GGZ, Per Saldo en LFB werken samen in de Alliantie voor Implementatie van het VN-verdrag: Het project Niets Over Ons Zonder Ons. Dit project zet in op een actieve rol van mensen met beperkingen bij de invoering van de inclusieve samenleving. En ondersteunt ervaringsdeskundigen om hier ook zelf mee aan de slag te gaan.
bordje met vacant

Ieder(in) wil dat mensen met een beperking of chronische ziekte volwaardig mee kunnen doen in de maatschappij. We lobbyen daarvoor bij de Haagse politiek en maatschappelijke organisaties. We voeren bijzondere projecten uit die aan dit doel bijdragen. En we ondersteunen lokale belangenbehartigers bij het inclusief maken van de plaatselijke samenleving.
Het ijveren voor een goede zaak is ons vak. Het merendeel van het dagelijks werk doen we vanuit vier programmateams: Zorg en Ondersteuning, Leren en Werken, Wonen en Leven en VN-verdrag Handicap. Hierin werken beleidsmedewerkers, een juridisch medewerker en communicatieadviseurs nauw met elkaar samen.

Op 14 juli 2016 is het VN-verdrag voor rechten van mensen met een beperking geratificeerd. De uitvoering van het verdrag gaat stapsgewijs en altijd in samenspraak met mensen met een beperking: niets over ons zonder ons. Daarom werken Ieder(in), MIND Landelijk platform GGZ, Per Saldo en LFB samen in de Alliantie voor Implementatie van het VN-verdrag: Het project Niets Over Ons Zonder Ons zet in op een actieve rol van mensen met beperkingen bij de invoering van de inclusieve samenleving. En ondersteunt ervaringsdeskundigen om hier ook zelf mee aan de slag te gaan.

 Wat ga je doen?

Als communicatiemedewerker ben je verantwoordelijk voor de content op onze website en social media. Daarnaast ondersteun je het projectteam bij de uitvoering van webinars, bijeenkomsten en campagnes. En ontwikkel je (online)materialen ter ondersteuning van experttrainingen. Dat doe je door de juiste doelgroep aan te spreken met een aantrekkelijk verhaal. Je weet verbindingen te leggen tussen het VN-project, onze partners en de diverse programma’s.
Waar je op een gemiddelde dag mee bezig bent? Onder andere met het creëren, redigeren en publiceren van content voor onze website, nieuwsbrieven en social media. Het optimaliseren van bereik op de sociale media (Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn) en onze website (Nietsoveronszonderons.nl). En het opstellen en bewaken van een contentplanning voor deze media.

Wat vragen wij?

Voor deze combinatie van taken zoeken wij een resultaatgerichte communicatiemedewerker die meteen aan de slag wil. Daarnaast beschik je over:

  • MBO + werk- en denkniveau en een relevante opleiding op het gebied van communicatie.
  • Relevante werkervaring bijv. als junior communicatieadviseur of content specialist.
  • Aantoonbare ervaring met het succesvol inzetten van social media.
  • Ervaring met publiceren en beheren van content en het vertalen van contentstrategie naar concrete middelen.
  • Ervaring met het coördineren en afstemmen van communicatie activiteiten binnen projecten.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Een prettige en heldere schrijfstijl
  • Kennis van, en ervaring en affiniteit met, mensen met een beperking of chronische aandoening

Wat bieden wij?

Werken bij Ieder(in) is maatschappelijk relevant, actueel en van groot belang voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Ieder(in) heeft een informele werksfeer, flexibele werktijden en ruimte voor individuele ontwikkeling met een eigen scholingsbudget.
Ieder(in) volgt de CAO Sociaal Werk. Inschaling vindt plaats in schaal 6 (€2.291 – € 3.279) en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Een eindejaarsuitkering, een loopbaanbudget en deelname aan pensioenfonds Zorg & Welzijn maken onderdeel uit van de arbeidsvoorwaarden.
In eerste instantie gaat het om een tijdelijke aanstelling voor de duur van half jaar.

Reageren

Interesse in deze functie? Stuur je motivatiebrief met CV uiterlijk 7 juli 2020 naar vacatures@iederin.nl, onder vermelding van vacature communicatiemedewerker. Voor inhoudelijke vragen kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Ron Kaiser (Communicatieadviseur), op telefoonnummer 06 – 42010713 of r.kaiser@iederin.nl
Ieder(in) streeft naar een inclusieve samenleving en wil dat ook in de samenstelling van het personeelsbestand weerspiegelen. Kandidaten met een beperking nodigen we nadrukkelijk uit om te solliciteren.
Meer informatie over Ieder(in): www.iederin.nl

Profiel Ieder(in)
Ieder(in) is het netwerk van mensen met een lichamelijke handicap, verstandelijke beperking of chronische ziekte. Ruim tweehonderddertig organisaties zijn bij ons aangesloten. Ieder(in) is daarmee het grootste netwerk in Nederland voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Op basis van het VN-verdrag Handicap behartigen we de belangen van meer dan twee miljoen mensen. Voorop staat dat zij volwaardig meetellen en meedoen in de samenleving.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit bericht

Meer nieuws over