Een inclusieve samenleving, dat is ons doel. Iedereen moet kunnen meedoen, ook als je een beperking of chronische ziekte hebt. Ieder(in) signaleert, informeert, ondersteunt, verbindt en lobbyt om dat doel te bereiken.

Om ons daarbij te helpen zoeken wij een:

Communicatiemedewerker

voor 24 uur per week

Wat doe jij?

Als communicatiemedewerker maak jij elke dag je collega’s blij: de één door een bericht op de website te plaatsen, de ander door een rapport op te maken. En de derde door een uitgebreide vragenlijst om te zetten in een perfect werkende enquête.

  • Ieder(in) heeft meerdere websites en jij beheert de content daarvan. Je plaatst berichten, foto’s en downloads, je houdt de agenda bij, past menu’s aan en maakt nieuwe pagina’s.
  • Hoeveel verkeer trekt een website? Vindt men ons via social media? Jij duikt in Google Analytics en komt terug met de antwoorden.
  • Je beheert de beeldbank van Ieder(in). Je zorgt dat ons beeldmateriaal divers, inclusief en up to date is.
  • Je maakt aanmeldformulieren in MS Forms en zet enquêtes op in SurveyMonkey. Daarbij denk je actief mee over de juiste doorverwijzingen.
  • En als laatste, maar zeker niet minste taak, zorg jij er voor dat elke brief en elk rapport die wij de wereld insturen toegankelijk is opgemaakt.

Wie ben jij?

Jij bent die fijne collega op wie het communicatieteam altijd kan rekenen. Jij raakt niet van slag door een deadline of een spoedklus. Je houdt van aanpakken en voert je werkzaamheden nauwkeurig uit. Weet je iets niet? Dan vraag je het na of zoek je uit hoe het werkt. Want jij leert graag nieuwe dingen. Je begrijpt het belang van toegankelijkheid en houdt daar rekening mee bij elk onderdeel van je werk. En daar mag je best fanatiek in zijn!

Wat kun jij?

Je hoeft niet alles al tot in de puntjes te beheersen. Als je de basis onder de knie hebt én snel bijleert ben je ook een prima kandidaat voor deze functie.

  • Jij weet hoe de achterkant van een website er uitziet. Je hebt ervaring met WordPress of een ander CMS en je hebt ook weleens een html-tag van dichtbij gezien. Je bent niet bang om op knopjes te drukken, maar je denkt wel eerst na voor je dat doet.
  • Jij bent bekend met Google Analytics. Of je popelt om het te leren, ook goed!
  • Jij kunt goed uit de voeten met MS Word. Het is fijn als je weet hoe je brieven en rapporten toegankelijk opmaakt. Weet je dat nog niet? Dan leer je dat graag.
  • Jij werkt graag met de software van Adobe. Je kunt in ieder geval overweg met Acrobat, Photoshop en InDesign.
  • Jij weet hoe je een enquête in elkaar zet. Je begrijpt het belang van duidelijke vragen en de juiste doorverwijzingen. Als je SurveyMonkey nog niet kent, snap je na een uurtje rondklikken al aardig hoe het werkt. En wat je niet weet zoek je op. Daar kom jij wel uit.

Wie zijn wij?

Ieder(in) komt op voor de belangen van mensen met een beperking of chronische ziekte. Met ruim 230 aangesloten organisaties zijn we het grootste netwerk in Nederland. Samen vertegenwoordigen we ruim twee miljoen mensen. Het ijveren voor de goede zaak is ons vak. Wij lobbyen bij de Haagse politiek, we ondersteunen lokale belangenbehartigers en voeren tal van andere activiteiten uit om de samenleving inclusiever te maken. Als communicatiemedewerker ondersteun jij het communicatieteam.

Wat bieden wij?

Werken bij Ieder(in) is positief bijdragen aan de samenleving. En dat in een afwisselende baan met gezellige collega’s, een informele sfeer, flexibele werktijden en de mogelijkheid deels thuis te werken. Deze functie valt in schaal 6 van de CAO Sociaal Werk (€ 2.291 – € 3.279). Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Bij de arbeidsvoorwaarden horen ook een individueel keuzebudget, een loopbaanbudget en deelname aan het pensioenfonds Zorg & Welzijn. Je krijgt een contract tot het einde van dit jaar, met uitzicht op verlenging.

Reageren?

De reactietermijn voor deze vacature is gesloten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit bericht

Meer nieuws over