Reageren op deze vacature is niet meer mogelijk.
decoratief

Het ijveren voor een goede zaak is ons vak. Het merendeel van het dagelijks werk doen we vanuit vier programmateams: Zorg en Ondersteuning, Leren en Werken, Wonen en Leven en VN-verdrag Handicap. Hierin werken beleidsmedewerkers, een juridisch medewerker en communicatieadviseurs nauw met elkaar samen.

De afdeling Bedrijfsvoering zorgt ervoor dat de primaire processen adequaat ondersteund worden. We onderscheiden vijf aandachtsgebieden, namelijk finance & control, (project-)ondersteuning, juridische zaken, het Ieder(in) meld- en adviespunt en HRM.

Ter versterking van de afdeling Bedrijfsvoering zoekt Ieder(in) per direct een:

Controller

voor 24-32 uur per week

Wat ga je doen?

 • Als Controller ben je, samen met de boekhouder, verantwoordelijk voor al het reilen en zeilen binnen de financiële administratie. Je zorgt dat deze te allen tijde actueel en volledig is en hebt hierin een sturende- en richtinggevende rol.
 • Je stelt maand- en kwartaalrapportages op voor interne stakeholders (bestuur, directie, programmamanagement en projectleiders) en vergezelt deze van op de lezer afgestemde analyses. Het is dus belangrijk dat je financiële informatie helder aan niet-financials uit kunt leggen.
 • Je bent verantwoordelijk voor een adequate planning & control cyclus en doet passende verbetervoorstellen voor werkwijzen en procedures. Het geheel aan bewaking van de AO/IC van Ieder(in) zit in jouw portefeuille.
 • Je coördineert het jaarrekeningtraject en zorgt dat hiervoor dat door alle partijen de juiste informatie tijdig wordt aangeleverd. Daarnaast zorg je voor een vlotte samenwerking met de accountant en ben je interface tussen hen en de binnenwereld van Ieder(in).
 • Je monitort en beoordeelt wet- en regelgeving op consequenties voor de bedrijfsvoering en adviseert hierover aan bestuur en directie.
 • Je informeert managers, projectleiders en staf gevraagd en ongevraagd over budgetten en de voortgang daaromtrent. Tevens ben je voor hen sparringpartner als het gaat om financiële vraagstukken. Dit vraagt dat je jezelf goed op de hoogte houdt van wat er in de organisatie gebeurt zodat je de vragen vanuit het veld makkelijk in context kunt plaatsen.

Wat vragen wij?

 • We vragen een ervaren controller die beschikt over een opleiding op het gebied van accountancy/controlling, bijvoorbeeld HBO BE/AC. Dit heb je aangevuld met vakgerichte nascholingop HBO+ niveau.
 • Het is fijn wanneer je ervaring hebt in het werken met Afas, maar dit is geen harde eis.
 • Kennis van overheidsfinanciën en subsidietrajecten is een pré.
 • Verder ben je organisatiesensitief en communicatief sterk. Je werkt accuraat en proactief en je neigt iets meer naar business control dan naar financial control.
 • Starters nodigen we van harte uit om te reageren!

Wat bieden wij?

 • Werken bij Ieder(in) is maatschappelijk relevant, actueel en van groot belang voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Ieder(in) heeft een informele werksfeer, flexibele werktijden en ruimte voor individuele ontwikkeling met een eigen scholingsbudget.
 • Ieder(in) volgt de CAO Sociaal Werk. Inschaling vindt plaats in schaal 11 (€ 3.365 – € 5.225) en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Een eindejaarsuitkering, een loopbaanbudget en deelname aan pensioenfonds Zorg & Welzijn maken onderdeel uit van de arbeidsvoorwaarden.
 • In eerste instantie gaat het om een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar.

Reageren?

Interesse in deze functie? Stuur dan zo snel mogelijk je motivatiebrief met CV naar vacatures@iederin.nl, onder vermelding van vacature Controller. Voor inhoudelijke vragen kun tijdens kantooruren contact opnemen met Bas Duym, op telefoonnummer 06 – 839 570 53.

Ieder(in) streeft naar een inclusieve samenleving en wil dat ook in de samenstelling van het personeelsbestand weerspiegelen. Kandidaten met een beperking nodigen we nadrukkelijk uit om te solliciteren.

Profiel Ieder(in)

Ieder(in) is het netwerk van mensen met een lichamelijke handicap, verstandelijke beperking of chronische ziekte. Ruim tweehonderddertig organisaties zijn bij ons aangesloten. Ieder(in) is daarmee het grootste netwerk in Nederland voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Op basis van het VN-verdrag Handicap behartigen we de belangen van meer dan twee miljoen mensen. Voorop staat dat zij volwaardig meetellen en meedoen in de samenleving.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit bericht

Meer nieuws over