Ben jij iemand die structuur kan aanbrengen in een complexe omgeving? Die houdt van duidelijke planningen, een gedegen financiële basis en altijd overzicht houdt? Help je anderen graag om projecten tot een goed einde te brengen? En vind je het daarnaast leuk om nieuwe projecten binnen te halen? Ieder(in) zoekt een Hoofd Projectbureau.
decoratief

Ieder(in) wil dat mensen met een beperking of chronische ziekte volwaardig mee kunnen doen in de maatschappij. Het ijveren voor de goede zaak is ons vak. Via lobby, pleitbezorging en het ondersteunen van landelijke en lokale belangenbehartigers werken wij hard om de positie van mensen met een beperking of chronische ziekte te verbeteren. Met onze projecten bereiken we belangrijke resultaten voor onze achterban op het gebied van onderwijs, werk, zorg, rechtspositie en wonen.

Ieder(in) zoekt een:

Hoofd Projectbureau

voor 32 – 36 uur per week

Het projectbureau komt te vallen binnen de afdeling Bedrijfsvoering. Als Hoofd Projectbureau is één van je eerste taken het opzetten en vormgeven van deze nieuwe unit. Je doet dit in nauwe samenwerking met diverse lagen binnen de organisatie om te zorgen dat deze nieuwe afdeling intern stevig geworteld raakt en makkelijk gevonden wordt. Je bent ambassadeur van projectmatig werken binnen Ieder(in). Je ontwikkelt toolkits, templates, beslisbomen: eigenlijk alles wat de organisatie helpt om laagdrempelig projecten te werven en ze vervolgens ook succesvol uit te voeren. In die uitvoering ben je sparringpartner voor collega’s en in sommige gevallen hun direct leidinggevende.

Naast je liefde voor het opzetten van nieuwe dingen intern ben je ook iemand die graag buiten is. Je bouwt makkelijk netwerken en signaleert in het veld kansen voor ons of voor onze bredere achterban. Je bent gewend om te werken met financiële targets en het is een sport voor je om de best passende projectportefeuille op te bouwen voor Ieder(in).

Als Hoofd Projectbureau opereer je voortdurend op het snijvlak van financiële bedrijfsvoering, netwerkmanagement en ondersteuning aan belangenbehartiging. Deze veelzijdigheid kenmerkt ook jou. Je hebt affiniteit met wat wij doen, maar ziet jouw rol meer in het faciliteren daarvan dan in het uitvoeren.

Wat vragen wij?

  • Een bedrijfskundig profiel
  • Leidinggevende ervaring, bij voorkeur in een programmatisch ingerichte organisatie
  • Ervaring met subsidietrajecten en subsidieverantwoording is een pré
  • Je hebt ervaring of bent bekend met veranderkundige principes
  • Je bent initiatiefrijk en zelfstandig, je denkt in oplossingen en resultaten en je bent communicatief
  • Je bent bestuurlijk sensitief
  • Goede beheervaardigheden, zoals planning, budgetbewaking, het structureren en waar nodig bijsturen van projecten

Wat bieden wij?

Werken bij Ieder(in) is maatschappelijk relevant, actueel en van groot belang voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Ieder(in) heeft een informele werksfeer, flexibele werktijden en ruimte voor individuele ontwikkeling met een eigen scholingsbudget. Ieder(in) volgt de CAO Sociaal Werk. Inschaling vindt plaats in schaal 11 (€ 3.518 – € 5.463) en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Een eindejaarsuitkering, loopbaanbudget en deelname aan pensioenfonds Zorg & Welzijn maken onderdeel uit van de arbeidsvoorwaarden.

Reageren?

Interesse in deze functie? Stuur je motivatiebrief met CV naar vacatures@iederin.nl, onder vermelding van vacature Hoofd Projectbureau. Voor inhoudelijke vragen kun je tijdens kantooruren (van ma t/m do) contact opnemen met Bas Duym, hoofd bedrijfsvoering, tel. 06 4462 4049.

Ieder(in) streeft naar een inclusieve samenleving en wil dat ook in de samenstelling van het personeelsbestand weerspiegelen. Kandidaten met een beperking nodigen we nadrukkelijk uit om te solliciteren.

Meer informatie over Ieder(in): www.iederin.nl

Profiel Ieder(in)

Ieder(in) is het netwerk van mensen met een lichamelijke handicap, verstandelijke beperking of chronische ziekte. Ruim tweehonderddertig organisaties zijn bij ons aangesloten. Ieder(in) is daarmee het grootste netwerk in Nederland voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Op basis van het VN-verdrag Handicap behartigen we de belangen van meer dan twee miljoen mensen. Voorop staat dat zij volwaardig meetellen en meedoen in de samenleving.

Deel dit bericht

Meer nieuws over