Ieder(in) wil dat mensen met een beperking of chronische ziekte volwaardig mee kunnen doen in de maatschappij. We lobbyen daarvoor bij de Haagse politiek en maatschappelijke organisaties. We voeren bijzondere projecten uit die aan dit doel bijdragen. En we ondersteunen lokale belangenbehartigers bij het inclusief maken van de plaatselijke samenleving.
beeld met beschrijving 'Vacant

Het ijveren voor een goede zaak is ons vak. Het merendeel van het dagelijks werk doen we vanuit vier programmateams: Zorg en Ondersteuning, Leren en Werken, Wonen en Leven en VN-verdrag Handicap. Hierin werken beleidsmedewerkers, een juridisch medewerker en communicatieadviseurs nauw met elkaar samen.

De afdeling Bedrijfsvoering zorgt ervoor dat de primaire processen adequaat ondersteund worden. We onderscheiden drie aandachtsgebieden, namelijk finance & control, (project-)ondersteuning en HRM. Ter versterking van de afdeling Bedrijfsvoering zoekt Ieder(in) een:

Projectsecretaresse

(36 uur per week)

Wat ga je doen?

Alle voorkomende secretariële werkzaamheden zoals correspondentie, versturen van (lobby-) brieven, het organiseren van (digitale) vergaderingen en bijeenkomsten, complex agendabeheer en adresbeheer behoren tot je takenpakket.
Daarnaast zorg je voor de operationele ondersteuning van de programmateams en van projecten. Dit houdt o.a. in:

  • verzamelen, analyseren en rapporteren van informatie, documenten en berichtgeving m.b.t. specifieke projecten,
  • monitoren van projectadministratie
  • signaleren en monitoren van projectvoortgang
  • organiseren en coördineren van diverse vormen van overleg en bijeenkomsten waarvoor je o.a. agenda’s opstelt, actielijsten bijhoudt, draaiboeken opstelt, diverse logistieke en facilitaire zaken regelt en aanspreekpunt bent

Ook voer je de ondersteuning uit op het gebied van verenigingszaken. Je beheert de uitgebreide administratie, onderhoudt de initiële contacten met potentiële lidorganisaties en voert ondersteunende werkzaamheden uit voor het relatiebeheer.

Daarnaast ondersteun je het coördinatie-overleg bij het voorbereiden en notuleren van het overleg. Verder zijn er specifieke taken voor ICT, contractbeheer en relatiebeheer die in het team van de projectondersteuners verdeeld worden. En vanzelfsprekend fungeer je als achtervang voor je collega’s uit het team.

Wat vragen wij?

Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau en een goede beheersing van het Office-pakket, Teams en Zoom. We vinden het belangrijk dat je over minimaal vijf jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie beschikt.

Samenwerken vind je vanzelfsprekend, waarbij je ook zelfstandig goed werk levert. Je kunt goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden. Daarnaast werk je nauwkeurig en snel, ben je proactief, en stel je prioriteiten. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je weet de rust te bewaren in een complexe werkomgeving.

Wat bieden wij?

Werken bij Ieder(in) is maatschappelijk relevant, actueel en van groot belang voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Ieder(in) heeft een informele werksfeer, flexibele werktijden en ruimte voor individuele ontwikkeling met een eigen scholingsbudget.

Ieder(in) volgt de CAO Sociaal Werk. Inschaling vindt plaats in schaal 7 (€ 2.501 – € 3.494) en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Een eindejaarsuitkering, een loopbaanbudget en deelname aan pensioenfonds Zorg & Welzijn maken onderdeel uit van de arbeidsvoorwaarden.

Reageren?

Interesse in deze functie? Stuur je motivatiebrief met CV voor 22 september naar vacatures@iederin.nl, onder vermelding van vacature Projectsecretaresse. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Ria Sluis (projectassistent) op telefoonnummer 06 209 22 081.

Ieder(in) streeft naar een inclusieve samenleving en wil dat ook in de samenstelling van het personeelsbestand weerspiegelen. Kandidaten met een beperking nodigen we nadrukkelijk uit om te solliciteren.

Klik hier voor meer informatie over Ieder(in).

Profiel Ieder(in)

Ieder(in) is het netwerk van mensen met een lichamelijke handicap, verstandelijke beperking of chronische ziekte. Ruim tweehonderddertig organisaties zijn bij ons aangesloten. Ieder(in) is daarmee het grootste netwerk in Nederland voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Op basis van het VN-verdrag Handicap behartigen we de belangen van meer dan twee miljoen mensen. Voorop staat dat zij volwaardig meetellen en meedoen in de samenleving.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Deel dit bericht

Meer nieuws over