Ieder(in) wil dat mensen met een beperking of chronische ziekte volwaardig mee kunnen doen in de maatschappij. We lobbyen daarvoor bij de Haagse politiek en maatschappelijke organisaties. We voeren bijzondere projecten uit die aan dit doel bijdragen. En we ondersteunen lokale belangenbehartigers bij het inclusief maken van de plaatselijke samenleving.
decoratief

Het ijveren voor een goede zaak is ons vak. Via lobby, pleitbezorging en het ondersteunen van lokale belangenbehartigers werken wij hard om de positie van mensen met een beperking of chronische ziekte te verbeteren. Met onze vaak vernieuwende projecten bereiken we belangrijke resultaten voor onze achterban. De onderwerpen beslaan brede levensterreinen zoals onderwijs, werk, zorg, rechtspositie en wonen.

Ieder(in) zoekt een:

Hoofd Projectbureau

voor 32 – 36 uur per week

Je ziet toe op een goed verloop en zorgvuldige afronding van de projecten, met een tijdige projectverantwoording. In deze functie stuur je daarvoor de projectleiders aan, zoals die van het project VN-verdrag Handicap. Voor de projectleiders ben je waar nodig ook een waardevolle coach. Je hebt een antenne voor nieuwe project- en subsidiekansen die passen bij het werk van Ieder(in) en je weet die samen met collega’s om te zetten in relevante, succesvolle projectvoorstellen. Jouw enthousiasme en praktische instelling zijn daarbij een grote stimulans.

Het werk doe je met inhoudelijk bevlogen medewerkers. Je schept er veel plezier in om die betrokkenheid tot z’n recht te laten komen, zonder het plan en de planning van een project los te laten.

Wat vragen wij?

  • een aantal jaren ervaring met project- en programmamanagement en leiding geven
  • bij voorkeur heb je ook ervaring met subsidietrajecten en subsidieverantwoording
  • initiatiefrijk, je denkt in oplossingen en resultaten en je bent communicatief
  • goede beheersvaardigheden, zoals planning, budgetbewaking, het structureren en waar nodig bijsturen van projecten
  • je werkt graag samen met projectleiders en projectteams en je onderhoudt directe lijnen met andere programmanagers, hoofd bedrijfsvoering en externe opdrachtgevers
  • je hebt affiniteit met de missie van Ieder(in)

Wat bieden wij?

Werken bij Ieder(in) is maatschappelijk relevant, actueel en van groot belang voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Ieder(in) heeft een informele werksfeer, flexibele werktijden en ruimte voor individuele ontwikkeling met een eigen scholingsbudget.
Ieder(in) volgt de CAO Sociaal Werk. Inschaling vindt plaats in schaal 11 (€ 3.518 – € 5.463) en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Een eindejaarsuitkering, loopbaanbudget en deelname aan pensioenfonds Zorg & Welzijn maken onderdeel uit van de arbeidsvoorwaarden.

Reageren?

Interesse in deze functie? Stuur je motivatiebrief met CV naar vacatures@iederin.nl, onder vermelding van vacature Programmamanager Projecten.
Voor inhoudelijke vragen kun je tijdens kantooruren (van ma t/m do) contact opnemen met Bas Duym, hoofd bedrijfsvoering, tel. 06 4462 4049.
Ieder(in) streeft naar een inclusieve samenleving en wil dat ook in de samenstelling van het personeelsbestand weerspiegelen. Kandidaten met een beperking nodigen we nadrukkelijk uit om te solliciteren.

Meer informatie over Ieder(in): www.iederin.nl

Profiel Ieder(in)

Ieder(in) is het netwerk van mensen met een lichamelijke handicap, verstandelijke beperking of chronische ziekte. Ruim tweehonderddertig organisaties zijn bij ons aangesloten. Ieder(in) is daarmee het grootste netwerk in Nederland voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Op basis van het VN-verdrag Handicap behartigen we de belangen van meer dan twee miljoen mensen. Voorop staat dat zij volwaardig meetellen en meedoen in de samenleving.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deel dit bericht

Meer nieuws over