Een inclusieve samenleving, dat is ons doel. Iedereen moet kunnen meedoen, ook als je een beperking of chronische ziekte hebt. Ieder(in) signaleert, informeert, ondersteunt, verbindt en lobbyt om dat doel te bereiken. Om ons daarbij te helpen, hebben we plek voor een stagiair op de afdeling HRM.

Wat ga je leren?

Wil je weten wat een afdeling HR doet en volop meedraaien bij alle HR-werkzaamheden? Dan hebben wij de perfecte stage voor jou.
Je leert alle aspecten van het HR-vak, zowel op het gebied van uitvoering en op het gebeid van advisering. HR-advies, ziekteverzuim, werving- en selectie, opleidingen, alle ondersteunende taken die hierbij horen, zoals de administratieve vastlegging, het fungeren als vraagbaak en afstemming met collega’s; je komt het in deze stage allemaal tegen.
Je krijgt al snel zelfstandige taken waarbij je altijd kunt afstemmen met je stagebegeleider.
Vanzelfsprekend krijg je de ruimte om aan de slag te gaan met je eigen interesses op het gebied van HRM, bijvoorbeeld het maken van een onboarding plan, het opstellen van opleidingsbeleid of het maken van een wervingsplan. Ook is er alle ruimte voor specifieke stageopdrachten.

Wie ben jij?

Je bent een HRM-topper die op zoek is naar een veelzijdige meewerkstage. Je durft vragen te stellen en met nieuwe ideeën te komen. Je studeert bv. Strategisch human resource management, Personeel & arbeid of Arbeids- en organisatiepsychologie. Je bent enthousiast en leergierig. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden. Verder werk je zelfstandig en ben je een teamplayer.

Wat bieden wij?

Stage lopen bij Ieder(in) is positief bijdragen aan de samenleving. En dat op een afwisselende plek met gezellige collega’s, in een informele sfeer.
We bieden je een afwisselende stageplek in een leuk, klein team, waar ruimte is voor eigen wensen en interesses. De omvang van je stage stemmen we in goed overleg af.
Je krijgt een vaste stagebegeleider met wie je wekelijks of zo vaak als nodig afstemt. Ook ontvang je een stagevergoeding.
Verder is het goed om te weten dat we hybride werken. Dat betekent dat je bij ons zowel op kantoor als thuis kunt werken. Dit spreken we in goed overleg af. De werkplekken op kantoor zijn zo ingericht dat je ook tijdens een eventuele coronaperiode prima op ruime afstand van je collega’s kunt werken.

Reageren?

Interesse in deze stageplek? Stuur je motivatiebrief met CV naar vacatures@iederin.nl, onder vermelding van vacature stage HRM.
Voor vragen kun je van maandag tot en met donderdag tijdens kantooruren contact opnemen met Marian Keus, op telefoonnummer 06 839 111 36 of mail je vragen naar vacatures@iederin.nl.
Ieder(in) streeft naar een inclusieve samenleving en wil dat ook in de samenstelling van het personeelsbestand weerspiegelen. Kandidaten met een beperking nodigen we nadrukkelijk uit om te solliciteren.
Meer informatie over Ieder(in): www.iederin.nl

Deel dit bericht

Meer nieuws over