Zoekt u hulp bij het invullen van de belastingaangifte over 2014? Dan bieden de website meerkosten.nl en de brochure Belastingvoordeel 2014 van Ieder(in) u de helpende hand. De website is al een tijdje live. Maar we stellen nu ook een digitale brochure met alle informatie beschikbaar. U kunt deze downloaden van onze website en zelf uitprinten.

Voor mensen met hoge zorgkosten zijn meerkosten.nl en de belastingbrochure praktische handleidingen bij de aangifte inkomstenbelasting over het jaar 2014, die vóór 1 mei ingediend moet zijn bij de Belastingdienst.

Nieuw

Nieuw op de website en in de belastingbrochure is informatie over de extra inkomensondersteuning die gemeenten geven. De landelijke tegemoetkomingen, Wtcg en Compensatie eigen risico (Cer), voor mensen met een beperking en chronisch zieken zijn namelijk verdwenen. De financiële ondersteuning van deze groep mensen is nu in handen van de gemeenten.

Geld terugverdienen

Met behulp van website en de belastingbrochure kunt u honderden euro’s terugverdienen. De aftrek geldt voor zogenaamde ‘specifieke zorgkosten‚, zoals medische hulp, voorgeschreven medicijnen, dieet op doktersadvies en vervoer van en naar het ziekenhuis.

Begrijpelijk en laagdrempelig

In begrijpelijke taal geven de website en de brochure uitleg over het invullen van de belastingaangifte 2014. Rekenvoorbeelden verduidelijken hoe gemaakte kosten terug te verdienen zijn.

Downloaden Belastinggids

Hieronder kunt u de Belastinggids downloaden. Er is een pdf- en een word-versie beschikbaar. Mocht het downloaden niet lukken dan is een printversie op te vragen (€ 4,60) bij het secretariaat, via 030-720 00 00 of bestellijn@iederin.nl

Ga naar de website meerkosten.nl

Terug naar Home

Deel dit bericht

Meer nieuws over