Wat vindt u wel en niet goed aan de zorg- en hulpverlening? Sluit de zorg en hulp aan bij uw vraag en wensen? Wordt aan u gevraagd wat u belangrijk vindt? En kunt u de zorg en hulp betalen? We horen graag uw ervaring met de huidige zorg en uw adviezen/tips voor de zorg in de komende jaren.

Op 15 maart 2017 vinden de Tweede Kamerverkiezingen plaats. In aanloop naar de verkiezingen horen wij graag wat u in de afgelopen 4 jaar goed vond gaan in de zorg. En wat u de komende 4 jaar echt anders zou willen.

Doet u mee? Via onderstaande link kunt u direct de vragenlijst invullen. Het invullen van de vragenlijst duurt gemiddeld 10 minuten.

Start met invullen

Deze vragenlijst is een gezamenlijk initiatief van Ieder(in), Landelijk Platform GGz en Patiëntenfederatie Nederland. Door ervaringen en meningen op te halen bij zoveel mogelijk mensen, zijn we in staat om nog beter uw belangen te vertegenwoordigen in de politiek, bij zorgaanbieders, zorgverzekeraars en gemeenten. Het spreekt voor zich dat wij vertrouwelijk met uw persoonlijke gegevens omgaan.

Terug naar Home

Deel dit bericht

Meer nieuws over