Ben jij tussen de 16 en 27 jaar, en heb je een beperking of chronische ziekte? Op 7 april is het zo ver: de eerste digitale editie van het Denk Anders Debat! Praat dan met ons mee vanuit je eigen huiskamer over onderwerpen die jij belangrijk vindt!

Thema

Tijdens het debat delen jongeren hun persoonlijke ervaringen met het opbouwen van een zelfstandig leven. Tegen welke drempels zijn zij aangelopen? En hoe hebben ze deze overwonnen? Samen met politici, beleidsmakers en werkgevers kijken we hoe we deze drempels in de toekomst kunnen wegnemen. Welke thema’s mogen wat jou betreft écht niet ontbreken dit jaar?

Via dit formulier kun je aangeven welke onderwerpen voor jou belangrijk zijn. Van studie en werken tot relaties, mentaal welzijn en sport: alle ideeën zijn welkom.

Vertel je verhaal

Wil jij je eigen ervaring delen met een online publiek én samen met professionals op zoek naar een oplossing voor jouw situatie? Dan kun je op het formulier aangeven dat je je persoonlijke ervaring wil delen. Dat mag vanuit de studio, met een vooraf opgenomen boodschap of anoniem.

Heb je een vraag over het Denk Anders Debat of wil je contact met de organisatie? Mail dan naar l.vlagsma@iederin.nl.

 

Deel dit bericht

Meer nieuws over