De Wajong is best ingewikkeld. En dat roept veel vragen op. Hoeveel mag ik bijverdienen? Kan ik een hogere Wajong-uitkering krijgen? Kan ik met een Wajong gaan studeren? Mag ik met een Wajong starten als zelfstandig ondernemer? Het Informatiepunt WieWatWajong heeft antwoord op deze en heel veel andere Wajong-vragen. Heb je ook een vraag? Aarzel niet en neem contact op met het Informatiepunt Wajong.
decoratief

Bellen of mailen

Je kunt het informatiepunt bellen (085 – 400 70 22). Op de website WieWatWajong staan de openingstijden. Maar je kunt ook een mail sturen. Mail naar wajong@iederin.nl.

Voor wie

Het informatiepunt is voor iedereen die een vraag heeft over de Wajong. Dus voor de Wajonger zelf, maar ook voor ouders en verzorgers, begeleiders, jobcoaches etc.

Antwoord op je vraag

De medewerkers van het informatiepunt helpen je bij het vinden van het antwoord op je vraag. Antwoorden op veel gestelde vragen vind je ook op de website WieWatWajong.nl. Staat je vraag er niet tussen of is het antwoord niet duidelijk voor je, bel of mail ons dan.

Meedenken over gesprek met het UWV

Medewerkers van het informatiepunt kunnen ook met je meedenken of advies geven. Bijvoorbeeld met informatie waarmee je je goed kunt voorbereiden op een gesprek met het UWV.

Aan informatie en adviezen van het Informatiepunt Wajong kun je geen rechten ontlenen, maar het helpt je wel om alles wat met de Wajong te maken heeft beter te begrijpen.

Nieuw webinar in het najaar

Het Informatiepunt Wajong organiseert met enige regelmaat informatieve webinars. De webinars tot nu toe gingen over:

  • Geen arbeidsvermogen, wat kan er wel? (2022)
  • Wajong en Ondernemen (2022)
  • Wajong, wat is er veranderd? (2021)

In het najaar van 2023 organiseren we weer een webinar. Het onderwerp staat nog niet vast. Wil je de uitnodiging voor dit webinar niet missen, meld je dan aan voor de Doe mee-mail van Ieder(in).

Meer informatie op WieWatWajong

Deel dit bericht

Meer nieuws over