Mensen met een beperking, hun familie en verschillende organisaties werken samen om de gehandicaptenzorg nog beter te maken. Maakt u gebruik van gehandicaptenzorg binnen de Wet langdurige zorg (Wlz)? Dan kunt u ook meehelpen, door deze vragenlijst in te vullen.

De vragen gaan over keuzes binnen de gehandicaptenzorg. De cliëntenorganisaties LFB en Ieder(in) werken aan dit onderwerp samen met ervaringsdeskundigen. Uw antwoorden helpen verschillende organisaties om mensen zo goed mogelijk te informeren.

Voor wie is de vragenlijst bedoeld?

Bent u op zoek naar informatie die u kan helpen om een goede keuze te maken? Heeft u een tijdje terug gezocht naar informatie om zorg of ondersteuning te vinden die bij u past. En was dit na 1 januari 2015?
Dan is de vragenlijst voor u bedoeld!

De antwoorden

Uw antwoorden worden vertrouwelijk gebruikt. Dat betekent dat uw naam en adres niet wordt gevraagd en niemand weet welke antwoorden u heeft gegeven.

Van uw antwoorden en die van anderen, wordt een rapport gemaakt. Het rapport helpt om de informatie die voor u belangrijk is gemakkelijk te maken. Mensen kunnen dan beter de zorg en ondersteuning vinden die past. Het rapport komt op de website www.ikdoemee.nl

De kwaliteitsagenda

De vragenlijst hoort bij, de kwaliteitsagenda. De kwaliteitsagenda bestaat uit plannen om de gehandicaptenzorg nog beter te maken. Verschillende organisaties en de overheid werken daarvoor samen met mensen met een beperking en hun families.

Wilt u meer weten over de kwaliteitsagenda? Kijk dan op de website www.ikdoemee.nl.
U kunt daar ook filmpjes bekijken. Mensen met een beperking vertellen daarin over hun ervaringen.

Vragen over de vragenlijst

Wilt u meer weten over de vragenlijst of het gebruik daarvan? Wilt u een papierenversie van de vragenlijst ontvangen? Stuur een mail naar:

Mieke van Opstal: m.vanopstal@iederin.nl
Mirjam Tempelman: m.tempelman@lfb.nu

Klik hier voor de vragenlijst

Deel dit bericht

Meer nieuws over