Heb jij een (licht) verstandelijke beperking? Dan kun je ons helpen door het invullen van een vragenlijst. Ieder(in) en de LFB willen weten of het leeraanbod voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking en laag geletterden groot genoeg is.
illustratief: vrouw met verstandelijke beperking zit achter een computer

We weten dat veel mensen met een (licht) verstandelijke beperking graag nog door willen leren. Om aan werk te komen of van baan te veranderen, heb je vaak nog een extra diploma of certificaat nodig. In de meeste gemeenten zijn er geen avondscholen voor deze groep.

Ieder(in) en de LFB vinden dat iedereen de kans moet krijgen om zich een leven lang te blijven ontwikkelen. Daarom onderzoeken Ieder(in) en de LFB waar mensen met een (licht) verstandelijke beperking behoefte aan hebben als het gaat om scholing. Als we zien dat er onvoldoende onderwijs wordt aangeboden voor mensen met een verstandelijke beperking, gaan we daar aandacht voor vragen.

Vul de vragenlijst in

Klik hier om naar de vragenlijst te gaan. Wil je de vragenlijst liever per post ontvangen? Bel dan naar de receptie van Ieder(in) 030 720 00 00.

Deel dit bericht

Meer nieuws over