Op 1 augustus gaat passend onderwijs officieel van start. Passend onderwijs kan niet zonder intensieve samenwerking. Leraren, ouders, leerlingen, schoolleiders en bestuurders moeten de koppen bij elkaar steken. Daarom organiseert staatssecretaris Dekker samen met een groot aantal onderwijs- en ouderorganisaties - waaronder Ieder(in) - de Week van passend onderwijs.

De Week van passend onderwijs is van 24 t/m 28 maart. De week is bedoeld om elkaar te inspireren. Om samen te bespreken wat passend onderwijs precies betekent op school en in de klas. Help elkaar verder op weg. Zet samen de schouders eronder.

Speciale website

Alle informatie over de Week van passend onderwijs vindt u op de website Passend Onderwijs van de Rijksoverheid. Via die website kunt u zich ook aanmelden om een activiteit te organiseren.

Veel gestelde vragen

Waarom is er een Week van passend onderwijs? Voor wie is de Week van passend onderwijs bedoeld? Antwoord op deze en vele andere vragen vindt u bij de Veelgestelde vragen

Ook mee doen?

Ieder(in) roept haar leden op ook mee te doen aan de Week van passend onderwijs. Organiseer in uw gemeente of bij u op school ook een activiteit. Binnenkort sturen wij lokale platforms en andere leden enkele concrete suggesties voor activiteiten (incl. draaiboeken en materiaal). Houd onze website en uw mailbox in de gaten.

Lees ook Voor ouders: herziene versie Gids Passend onderwijs

Meer over Onderwijs

Deel dit bericht

Meer nieuws over