Vacatures

Vacature Projectleider Lokale Inclusie

Voor de uitvoering van het project We Are Able zoekt Ieder(in) per direct een Projectleider Lokale Inclusie voor 16 uur per week. Klik hier voor meer informatie over deze vacature.

Stageplekken

Beeldmerk Wij leiden vakmensen opWe geven mbo, hbo en wo studenten graag de gelegenheid om hun stage bij Ieder(in) te doen. We vinden dit belangrijk omdat iedereen praktijkervaring moet kunnen opdoen, maar ook omdat we zelf veel kunnen leren van studenten. We bieden stageplekken voor diverse opleidingsrichtingen en -niveaus.

Wil je een stageplek bij Ieder(in)? Stuur je sollicitatiebrief met motivatie naar personeelszaken@iederin.nl. Licht in je brief toe waarom je kiest voor Ieder(in) en geef aan in welk onderwerp je je tijdens je stage wilt verdiepen. Als we mogelijkheden zien om je een goede stageplek aan te bieden, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.

Ieder(in) is een Erkend leerbedrijf. Studenten kunnen vertrouwen op goede begeleiding en krijgen alle gelegenheid krijgt om te leren en ervaring op te doen.