De winkel blijft professioneel., Als afdeling waren we wel een beetje verrast., Talenten die een enorme meerwaarde hebben. Dit zijn uitspraken van werkgevers die in het magazine, Meer wegen naar werk‚ vertellen hoe en waarom zij ruimte maken voor werknemers met een beperking. De makers van het magazine hopen met het magazine andere werkgevers en HR-professionals over de streep te trekken ook werknemers met een beperking in dienst te nemen.

De verhalen in het magazine zijn geschreven door mensen die uit eigen ervaring weten hoe het is om te moeten knokken voor een plek op de arbeidsmarkt. Eén van hen, Ik heb met hart en ziel meegewerkt aan dit magazine omdat mensen met een beperking nog veel te ver van de arbeidsmarkt staan.

De verhalen in, Meer wegen naar werk‚ laten zien dat werknemers met een beperking waardevolle werknemers zijn. De interviews laten ook zien dat ruimte maken voor werknemers met een beperking een bewuste keuze is. De werkgevers die in dit magazine aan het woord komen, hebben stuk voor stuk weloverwogen binnen hun bedrijf of organisatie ruimte gemaakt voor mensen met een beperking.

En bovenal laten de verhalen in dit magazine zien dat werknemers met een beperking gemotiveerde en getalenteerde werknemers zijn. Zoals Janneke, de enthousiaste gastvrouw bij Brasserie so Nice. Of Marc, de gemotiveerde chauffeur bij de Groene Taxi. En Connor en Eveline, verkoopmedewerkers bij kinderboekhandel De Vrolijke boekenwurm.

Wij hopen dat het magazine Meer wegen naar werk u inspireert en uitnodigt ook ruimte te maken voor werknemers met een beperking. Wij wensen u veel leesplezier.

Download hier een pdf van Meer wegen naar werk

Download hier een bladerbare versie

Heeft u het magazine liever in de hand? Bestel een gratis exemplaar via onze webwinkel

Wit u meerdere exemplaren om zelf te verspreiden? Stuur een verzoek naar post@iederin.nl

Het magazine wordt vandaag officieel gepresenteerd op de Participatiedag Kansen op de arbeidsmarkt benutten

Downloads:

1663_180966_Magazine_Meer_wegen_naar_werk_DEF_LR.pdf – PDF (4 MB)

Deel dit bericht

Meer nieuws over