In de laatste weken van december is Ieder(in) beperkt bereikbaar.

Bereikbaarheid receptie Ieder(in)

De receptie van Ieder(in) is vanaf 25 december tot 4 januari gesloten. Vanaf 4 januari is het centrale telefoonnummer van Ieder(in) weer bereikbaar.

Bereikbaarheid voor pers

Op 1ste en 2de Kerstdag en op 31 december en 1 januari is Ieder(in) niet bereikbaar voor persvragen. Tussen Kerst en Oud & Nieuw is Ieder(in) voor de pers beperkt bereikbaar. Persvragen kunnen die dagen gemaild worden naar pers@iederin.nl. Deze mailbox wordt regelmatig gelezen.

Bereikbaarheid Meldpunt Ieder(in)

Tussen Kerst en Oud en Nieuw is het Meldpunt van Ieder(in) gesloten. Vanaf 4 januari zijn we weer telefonisch bereikbaar en beantwoorden we je mail. Mensen die deze dagen in acute problemen komen met zorg, ondersteuning of voorzieningen, kunnen terecht bij het Juiste Loket.

Bereikbaarheid Juiste Loket

De openingstijden van het Juiste Loket zijn aangepast:

  • Vrijdag 25 december 2020 en vrijdag 1 januari 2021 gesloten
  • Maandag 28 tot en met donderdag 31 december 2020 bereikbaar van 10.00 uur tot en met 15.00 uur.

Je kunt het Juiste Loket ook mailen: meldpunt@juisteloket.nl. Medewerkers van het Juiste Loket streven er naar je e-mail zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Bereikbaarheid Informatiepunt Wajong

Tussen Kerst en Oud en Nieuw is het Informatiepunt Wajong gesloten. Vanaf 4 januari is het informatiepunt weer telefonisch bereikbaar en beantwoorden we je mail.

Bereikbaarheid Adviespunt Ervaringsdeskundigheid

Tussen Kerst en Oud en Nieuw is het Adviespunt Ervaringsdeskundigheid gesloten. Vanaf 4 januari is het adviespunt weer telefonisch bereikbaar en beantwoorden we je mail.