Vacatures

Wij zijn opzoek naar een:

Geen passende vacature gevonden, maar denk je dat je wel goed bij onze organisatie past? Dan ben je van harte welkom om een open sollicitatie te sturen. Mail je CV, met een motivatie waarin je laat zien dat jij een goede kandidaat voor ons bent, aan vacatures@iederin.nl, ter attentie van Marian Keus.

Stageplekken

Beeldmerk Wij leiden vakmensen opWe geven mbo, hbo en wo studenten graag de gelegenheid om hun stage bij Ieder(in) te doen. We vinden dit belangrijk omdat iedereen praktijkervaring moet kunnen opdoen, maar ook omdat we zelf veel kunnen leren van studenten. We bieden stageplekken voor diverse opleidingsrichtingen en -niveaus.

Heb je ideeën voor een andere stageplek bij Ieder(in)? Stuur je sollicitatiebrief met motivatie naar personeelszaken@iederin.nl. Licht in je brief toe waarom je kiest voor Ieder(in) en geef aan in welk onderwerp je je tijdens je stage wilt verdiepen. Als we mogelijkheden zien om je een goede stageplek aan te bieden, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.

Ieder(in) is een Erkend leerbedrijf. Studenten kunnen vertrouwen op goede begeleiding en krijgen alle gelegenheid om te leren en ervaring op te doen.