Op vrijdag 26 november 2021 organiseert EMB Nederland een congres over het organiseren van klein geluk voor mensen met ernstig meervoudige beperkingen en hun ouders, broers en zussen, vrienden, vertegenwoordigers en persoonlijk begeleiders. EMB Nederland vraagt deelnemers ideeën over ‘klein geluk’ te delen. Deze ideeën zullen de input vormen voor het project dat EMB Nederland in 2022 verder wil uitwerken.

Voor wie

EMB Nederland organiseert dit congres voor leden en donateurs van EMB Nederland en voor leden van KansPlus, Sien en Dit Koningskind. Daarnaast is iedereen die zich persoonlijk of professioneel betrokken voelt bij dit thema ook van harte welkom. Deelnemers worden verzocht een voorwerp mee te nemen dat hen gelukkig maakt: klein geluk(t).

Programma

10.00 uur – Ontvangst en in gesprek over ‘Wat of wie kan nog een beetje geluk gebruiken?’
11.00 uur – Welkom door de voorzitter van EMB Nederland, Geert Benjamins
11.05 uur – Presentatie Ingrid Leijen van woonvoorziening Marius Meijboom
12.30 uur – Lunch
14.00 uur – Samen aan de slag met het verkennen van klein geluk
15.00 uur – Teruggeven inbreng deelnemers vanuit een dans
15.30 uur – Afsluiting

Waar

De Buitenplaats in Naarden, Huizerstraatweg 113A, 1411 GM Naarden.

Aanmelding

Aanmelden voor dit congres kan via info@embnederland.nl of telefonisch 06-51183852. Bijzondere wensen graag vermelden. Er is slechts beperkt plek, dus meld je snel aan (vol = vol). Het congres is gratis, al staat het je vrij je aan te melden als donateur van Stichting EMB Nederland.

EMB Nederland is lid van Ieder(in)

Deel dit bericht

Ook lid worden van Ieder(in)?

Meer nieuws over