Tinnitus zette het leven van Sander de Kramer, journalist en televisiepresentator, zó op zijn kop, dat radeloosheid de overhand nam. Nu hij ermee kan omgaan, wil hij iets terugdoen. Hij steunt Hoormij∙NVVS door zijn verhaal te delen en door te vertellen wat voor hem de meerwaarde is van Hoormij-NVVS. Hij vertelt een verhaal over hoop en de kracht van relativeren. Een mooie aftrap voor de Week van het Oorsuizen die Hoormij-NVVS deze week organiseert.

Ruim 1 miljoen mensen hebben last van oorsuizen. Hoormij-NVVS vraagt onvermoeidbaar aandacht voor leven met oorsuizen. Hoe leer ermee omgaan? Hoormij·NVVS geeft handvatten, stimuleert onderzoek, signaleert als wachttijden bij de audiologische centra oplopen en fungeert als wegwijzer.

De Week van het Oorsuizen

De Week van het Oorsuizen is van 7 t/m 13 februari. Tijdens deze week vertelt niet alleen Sander de Kramer hoe het voor hem is om te leven met oorsuizen. Ook Henk (50, hoort de hele dag een fluitketel), Jasper (10, (hoort een engmakend geluid in zijn hoofd) leggen uit wat oorsuizen met hun leven doet.

Lees op de website van Hoormij-NVVS meer over de Week van het Oorsuizen

Bekijk en luister hier de video van Sander de Kramer

Hoormij-NVVS is lid van Ieder(in)

 

Deel dit bericht

Ook lid worden van Ieder(in)?

Meer nieuws over