Op de Algemene Ledenvergadering van 25 november hebben we dertien nieuwe leden kunnen verwelkomen. Patiëntenverenigingen, belangenorganisaties en netwerken kunnen lid worden van Ieder(in). Ieder(in) is blij met de nieuwe leden: hoe meer organisaties zich bij ons aansluiten, des te krachtiger onze stem.

Kennismaking online

De Algemene Ledenvergadering was online dus helaas was het voor de nieuwkomers een ietwat onpersoonlijke kennismaking, zonder elkaar de hand te kunnen schudden en zonder informele kennismakingsgesprekken na afloop. “Dat halen we later in”, beloofde Ben Hammer, voorzitter van Ieder(in), de nieuwkomers.

Even divers als ons ledenbestand

Alle lidorganisaties van Ieder(in) komen op voor belangen van mensen met een beperking of chronische aandoening. Toch is het ledenbestand divers, en die diversiteit zien we ook bij de dertien nieuwkomers: het zijn landelijke en lokale organisaties, organisaties voor mensen met een chronische ziekte, een lichamelijke handicap of een verstandelijke beperking, patiëntenverenigingen en netwerken en een organisatie van ouders.

Dit zijn de nieuwe leden:

Het ledenaantal van Ieder(in) komt hiermee op 237 leden.

Deel dit bericht

Ook lid worden van Ieder(in)?

Meer nieuws over