Ieder(in) gebruikt cookies voor Google Analytics en het onthouden van instellingen als contrast en lettergrootte.

Ja, ga verder
Man in rolstoel inbibliotheek

Leden

De leden van Ieder(in) zijn belangen-, patiënten- en ouderorganisaties die samen een grote groep mensen van zeer uiteenlopende chronische ziekten, lichamelijke en verstandelijke beperkingen vertegenwoordigen. Ook federaties van patiëntenverenigingen en provinciale, regionale en lokale platforms zijn aangesloten bij Ieder(in). Ieder(in) heeft zo'n 240 leden die samen meer dan 2 miljoen mensen vertegenwoordigen.

Lid worden

Organisaties die lid willen worden van Ieder(in) kunnen informatie opvragen via het secretariaat, post@iederin.nl

U kunt ook direct een aanvraag voor lidmaatschap indienen. Stel hiervoor een schriftelijke motivatie op waarom uw organisatie lid wil worden van Ieder(in) en vul de vragenlijst in (download onderaan deze pagina). Stuur uw motivatie en de ingevulde vragenlijst naar:

Bestuur Ieder(in)
t.a.v. secretariaat
Postbus 169
3500 AD Utrecht

U kunt deze stukken ook als bijlage in een e-mail sturen aan post@iederin.nl

Als uw aanvraag binnen is, nodigen wij het bestuur van uw vereniging uit voor een gesprek. Op basis van dit gesprek wordt het bestuur van Ieder(in) geadviseerd over uw aanvraag voor lidmaatschap. Als het advies positief is, legt het bestuur dit voor verdere besluitvorming voor aan de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering (ALV) van Ieder(in). Na een positief besluit van de ALV ontvangt u een bericht over uw lidmaatschap.

Wilt u lid worden van een patiënten-of gehandicaptenvereniging? In onze ledenlijst vindt u veel verschillende verenigingen. Misschien zit de vereniging die u zoekt erbij.

Downloads