Steffie.nl is totaal vernieuwd en staat sinds deze week online. De website is frisser, overzichtelijker en uitgebreid met meer informatie. Bovendien is de website nu ook geschikt voor gebruik op tablet en telefoon.

Wie de website opent valt het meteen op: Steffie.nl is hip en helemaal van deze tijd.
Het frisse kleurgebruik (helder blauw), het leesbare lettertype en vooral de nieuwe indeling maken de site heel prettig en toegankelijk. Bovendien is Steffie.nl niet alleen goed op de computer te bekijken, maar ook op telefoon en tablet te gebruiken.

Veel informatie

Wat hetzelfde is gebleven, is het doel en de werkwijze van de website: alledaagse onderwerpen op een eenvoudige manier uitleggen. Het gaat om onderwerpen zoals reizen met het openbaar vervoer en bankzaken regelen.

De website is bedoeld voor mensen die het prettig vinden om op stap-voor-stap en met veel beeld uitleg te krijgen. Vaak kunnen mensen ook oefenen, zoals het gebruik met de OV-chipkaart. Of kunnen mensen met een korte quiz hun kennis testen. Alle programma’s worden volgens dezelfde (Steffie-)methodiek gemaakt en altijd in samenwerking met andere organisaties (zoals met de NS over het reizen met de OV-chipkaart en met De Nederlandsche Bank over IBAN).

Ook informatie van anderen

Nieuw op Steffie.nl is dat er bij verschillende onderwerpen links staan naar andere websites. Als bezoekers over een onderwerp nog meer willen we weten, kunnen zij gemakkelijk doorklikken.

Nieuwsgierig geworden?

Neem dan snel een kijkje op www.steffie.nl. Steffie op haar beurt is nieuwsgierig naar uw mening over de nieuwe site. Uw reactie stelt zij zeker op prijs! Organisaties die interesse hebben om een onderwerp door Steffie te laten uitleggen, kunnen altijd contact opnemen voor een oriënterend gesprek om een voorlichtingsprogramma te laten ontwikkelen. Op de website vindt u de contactgegevens.

Deel dit bericht

Meer nieuws over