Vanaf 1 maart kun je weer de aangifte inkomstenbelasting indienen. Zorgkosten aftrekken van de belasting kan nog steeds. Laat dus geen geld liggen. Ieder(in) helpt met een stappenplan en een website met veel actuele informatie.

Website, artikel en webinar

Om je te helpen bij het doen van je aangifte komt Ieder(in) elk jaar met actuele informatie over de aftrekmogelijkheden van zorgkosten. We doen dat via de website Meerkosten.nl en met het vrij te publiceren artikel: stappenplan ‘Zorgkosten terug van de belasting’. De website en het artikel helpen je stap voor stap door de aangifte heen. Op 18 februari heeft Ieder(in) ook een webinar over dit onderwerp georganiseerd. Het webinar, met veel uitleg, vragen en antwoorden kun je in zijn geheel hier terugkijken.

Interessant voor mensen met extra zorgkosten, laag inkomen of uitkering

Leven met een chronische ziekte of beperking is duur. Door bijvoorbeeld extra kosten voor medische zorg, hulpmiddelen, aanpassingen, kleding, reizen, dieetvoeding en nog veel meer. Een deel van die kosten kun je terugkrijgen via de aangifte inkomstenbelasting, door de aftrek van zorgkosten. Hoe je dat doet, lees je in het stappenplan ‘Zorgkosten terug van de belasting’. Ook voor mensen met een laag inkomen of een uitkering kan dit interessant zijn.

Alle informatie op een rijtje

  • Heel veel informatie is dus te vinden op Meerkosen.nl
  • Het stappenplan is hieronder te downloaden en mag vrij gepubliceerd worden, met vermelding van auteur: Kees Dijkman en bron: Ieder(in).
  • Het webinar kun je terugkijken op ons YouTube kanaal

Deel dit bericht

Meer nieuws over