Op donderdag 29 februari organiseerde Ieder(in) een webinar over belastingvoordelen vanwege een beperking of chronische ziekte. Je kunt deze nu terugkijken. De video is voorzien van ondertiteling.
Belastingaangifte 2023 - Foto van Vader en moeder met baby aan bureau vol papieren

In deze video op YouTube bekijk je het volledige webinar ‘Belastingvoordeel vanwege een beperking of chronische ziekte’. Kees Dijkman vertelt over de kosten die je kunt terugkrijgen bij de belastingaangifte 2023. Op YouTube zelf kun je direct naar specifieke onderwerpen uit het webinar gaan: ga naar de beschrijving onder de video en klik dan op het hoofdstuk van jouw keuze.

Bekijk de video: Webinar Belastingvoordeel vanwege een beperking of chronische ziekte (YouTube)

Meer informatie? Kijk op Meerkosten.nl

Vanaf 1 maart 2024 kun je de belastingaangifte invullen voor 2023. Heb jij een beperking of chronische ziekte? En had je hierdoor in 2023 extra zorgkosten of andere kosten? Deze kunnen (voor een deel) via de belasting aftrekbaar zijn.

Ieder jaar veranderen er wetten en regels voor het aftrekken van kosten bij de belastingaangifte. Ieder(in) zoekt altijd precies uit wat er verandert. Op onze themawebsite www.meerkosten.nl vind je nu alle actuele informatie over het terugkrijgen van zorgkosten en andere kosten vanwege je beperking of ziekte.

Inkomensondersteuning

Op Meerkosten.nl vind je naast informatie over belastingvoordelen ook informatie over andere regelingen voor inkomensondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan inkomensondersteuning vanuit de gemeente, regelingen bij arbeidsongeschiktheid, de dubbele kinderbijslag voor kinderen met een handicap en lagere autobelastingen voor mensen met een aangepaste rolstoelbus. Kijk hiervoor op meerkosten.nl/inkomensondersteuning. Deze informatie is nu actueel voor het jaar 2024.

Laat geen geld liggen! 

Met goede voorlichting wil Ieder(in) bekendheid geven aan de mogelijkheden voor belastingaftrek en -teruggave van meerkosten in verband met ziekte of beperking. Hiermee voorkomen we dat mensen onnodig geld laten liggen. 

Deel dit bericht

Meer nieuws over