Heb je zelf of in je omgeving te maken met de ziekte van Huntington en wil je in contact komen met andere jongeren die dat ook meemaken? De Vereniging van Huntington organiseert speciale dagen en bijeenkomsten voor jongeren (tot circa 30 – 35 jaar). De bijeenkomsten zijn gratis en je hoeft geen lid te zijn van de Vereniging van Huntington.
decoratief

De jongerendagen bestaan uit informele activiteiten. Jongeren praten met elkaar over eigen gekozen onderwerpen. Bij de bijeenkomsten is altijd een gespreksleider aanwezig, zelf afkomstig uit een Huntingtongezin. Er is voldoende ruimte om met elkaar te praten over wat de ziekte van Huntington voor jou als jongere betekent.

Naast het uitwisselen van eigen ervaringen, komen deskundigen praten over een bepaald thema. Je wordt bijvoorbeeld geïnformeerd over de laatste stand van zaken van de wetenschap, over een eventuele kinderwens, de voorspellende test.

Iemand meenemen?

Iedereen die in zijn of haar omgeving te maken heeft met de ziekte van Huntington, is van harte welkom bij onze activiteiten, dus ook partners of vrienden. Je kunt dus gerust iemand meenemen.

Interesse?

Wil je deelnemen aan de jongerendagen en bijeenkomsten? Stuur een mail naar Rob Haselberg: rob@huntington.nl. Je krijgt dan vrijblijvend voor iedere activiteit een uitnodiging toegestuurd. De leeftijdsgrens is tot circa 30 – 35 jaar. De bijeenkomsten zijn fysiek of online en deelname is gratis.

Meer informatie

Vereniging van Huntington is lid van Ieder(in).

Nieuws van leden
Op onze website en social media-kanalen plaatsen we regelmatig nieuws van onze leden. Met deze service helpen we onze leden hun nieuws verder te verspreiden en hun naamsbekendheid te vergroten. Ook lid worden van Ieder(in)?

 

Deel dit bericht

Meer nieuws over