Vanaf 1 maart 2024 kun je weer de belastingaangifte invullen voor 2023. Heb jij een beperking of chronische ziekte? En had je hierdoor in 2023 extra zorgkosten of andere kosten? Deze kunnen (voor een deel) via de belasting aftrekbaar zijn. Ieder(in) geeft hierover informatie in een webinar voor lidorganisaties en professionals.
Vrouw met grijs haar, een geel overhemd en een wit t-shirt kiijkt naar een laptop. Voor haar ligt papier, waarop post-its zijn geplakt. Ze heeft een pen in haar hand.

Themawebsite Meerkosten.nl

Ieder jaar veranderen er wetten en regels voor het aftrekken van kosten bij de belastingaangifte. Ieder(in) zoekt precies uit hoe dit zit. Half februari is de website www.meerkosten.nl volledig actueel. Wil je weten wanneer de website up-to-date is? Schrijf je dan in voor de L(in)k-nieuwsbrief of houd onze website in de gaten.

Webinar: Belastingvoordeel in verband met ziekte of beperking

Op donderdag 29 februari van 19.00 uur tot 20.30 uur organiseert Ieder(in) een webinar over belastingvoordelen voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Fiscaal specialist Kees Dijkman presenteert dit webinar. Hij laat zien hoe de aangifte werkt, geeft handige tips en beantwoordt vragen van deelnemers. 

Het webinar is bedoeld voor mensen die andere mensen helpen bij het invullen van hun aangifte. Dus voor bijvoorbeeld voor: 

  • Juridische medewerkers en helpdeskmedewerkers van patiënten- en gehandicaptenorganisaties (PG-organisaties)
  • Beleids- of communicatiemedewerkers van PG-organisaties
  • Leden van PG-organisaties die meer willen weten over de aftrek van specifieke zorgkosten 
  • Raadsleden (sociale zaken) 
  • Belastingadviseurs 
  • Andere intermediairs 

Wil je deelnemen aan het webinar? Ga naar het Aanmeldformulier Webinar Belastingvoordeel.

Laat geen geld liggen!

Met goede voorlichting willen wij meer bekendheid geven aan de mogelijkheden voor belastingaftrek en -teruggave van meerkosten in verband met ziekte of beperking. Hiermee hopen we te voorkomen dat mensen onnodig geld laten liggen. Doe er dus je voordeel mee.  

Deel dit bericht

Meer nieuws over