Tijdens de afgelopen Algemene Ledenvergadering hebben wij twee nieuwe leden mogen verwelkomen. We stellen deze graag aan je voor.
decoratief

1. Kruiswerk voor U, Ruchpen is een volledig zelfstandige vereniging die actief is in de Kerkdorpen Rucphen, Sprundel, Schijf en Zegge. De vereniging opereert momenteel voornamelijk als lokale belangenbehartiger van inwoners van de gemeente Rucphen met zorgvragen. Daarnaast is de vereniging actief op het gebied van cliëntondersteuning en lotgenotencontact (fysiek en online). “Dankjewel voor het vertrouwen in onze organisatie. Wij gaan ons best doen om onze kennis in Ieder(in) in te kunnen brengen”, aldus Denie de Jong die names Kruiswerk voor U aanwezig was bij de ALV. We kijken ernaar uit om ervaringen en kennis uit te wisselen.

2. Centrum Chronisch Ziek & Werk (CCZW) komt voort uit de Reuma-Patiëntenbond en is in 2012 opgericht door arbeidsdeskundigen met een reumatische aandoening. Het belangrijkste doel van de stichting is het ondersteunen, adviseren en opzetten van activiteiten op het terrein van mensen met een chronische aandoening, gericht op het maximaal participeren in het maatschappelijk leven. De heer Janssen was namens CCZW aanwezig en gaf aan te hopen met Ieder(in) samen het thema werken en chronisch ziek zijn en werkverliezen op de agenda te krijgen van verschillende partijen.

Wij kijken ernaar uit om met deze nieuwe leden een samenwerkingsverband aan te gaan!

Deel dit bericht

Ook lid worden van Ieder(in)?

Meer nieuws over