Dagelijks krijgen wij vragen van onze leden: Hoe staat het met het VN-verdrag? Wat meld ik over de Participatiewet aan mijn leden? Hoe kom ik aan een makkelijk leesbaar artikel over de Wet langdurige zorg voor mijn verenigingsblad? We doen ons best, maar vragen beantwoorden kan altijd beter. In een persoonlijk gesprek bijvoorbeeld. Daarom openen we onze deuren op woensdag 15 april 2015.

Laat u kennen op woensdag 15 april 2015!

Kom langs op de Churchilllaan 11 in Utrecht voor een speeddate met directeur Illya Soffer, maak kennis met beleidsmedewerkers, ontmoet collega’s van andere verenigingen, praat met een futuroloog over de toekomst van de belangenbehartiging. Zo leren wij elkaar beter kennen. En zo kunnen we elkaars vragen nog beter begrijpen en beantwoorden.

Programma

De Open Dag duurt van 13.00 uur tot 18.00 uur met netwerkborrel aan het eind.

Bereikbaarheid

Er is bij Ieder(in) voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage van het winkelcentrum Kanaleneiland. Bij het weggaan ontvangt u een parkeerkaart waarmee u kosteloos kunt uitrijden.

Aanmelden

Meld u snel aan via dit formulier. U krijgt persoonlijk bericht als u bent ingeschreven. Reserveer de Open Dag vast in uw agenda. Aanmelden kan tot woensdag 8 april.

Deel dit bericht

Meer nieuws over