Op vrijdag 1 november is de SamenSterkdag 2024. Dit is een jaarlijks congres voor mensen met een beperking, hun naasten en zorgprofessionals. Noteer deze datum alvast in jouw agenda, want het wordt weer een mooie dag. Dit jaar is de SamenSterkdag namelijk op Papendal in Arnhem.

Olympische helden op Papendal

Papendal is een bijzondere plek. Het is de belangrijkste locatie voor onze Nederlandse topsporters. Zij trainen daar nu voor de Olympische en Paralympische Spelen. Die zijn deze zomer in Parijs.

We zijn erg blij dat we jullie op deze plek mogen uitnodigen voor de SamenSterkdag. Het bruist van de energie en inspiratie en dat kunnen we goed gebruiken. Op de SamenSterkdag gaan we weer samenwerken voor een goed leven voor mensen met een beperking. Gezondheid, sport en bewegen zijn daar een belangrijk onderdeel van!

Wanneer kan ik me aanmelden?

Aanmelden kan nu nog niet. Eind augustus, na de Olympische Spelen, delen we de uitnodiging met het programmaboekje op onze website. Je kunt je dan ook aanmelden voor de dag.

Terugkijken naar 2023

In de tussentijd kun je terugkijken naar de SamenSterkdag 2023 in Zwolle. Bekijk de terugblik van de SamenSterkdag 2023 op YouTube. Een geslaagde dag!

Op de hoogte blijven?

Ontvang je nog geen nieuwsbrieven van de SamenSterkdag zelf? En wil je wel goed op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de SamenSterkdag nieuwsbrief. Je kunt ook de website van de SamenSterkdag in de gaten houden.

Ieder(in), KansPlus, LFB en het LSR organiseren samen deze dag. Het ministerie van VWS maakt dit financieel mogelijk.

Deel dit bericht

Meer nieuws over