De tweede editie van de Nationale Netwerkdag Gelijk is Gelijk vindt plaats op 3 december 2019. Op deze netwerkdag kunnen de mensen die zich bezig zijn met de implementatie van het VN-verdrag Handicap elkaar op inspirerende wijze treffen. Zet Gelijk is Gelijk in je agenda.

Initiatiefnemer Jan Troost (eigenaar Inclusie Verenigt) heeft zich na het succes van de eerste editie in december 2017, samen met beursorganisator Alexander van de Kerkhof, Ieder(in), VNG en VWS hard gemaakt voor een sterke nieuwe editie. Voor iedereen die actief bezig is met de implementatie van het VN-verdrag Handicap.

Kom ook naar onze Netwerkdag Gelijk is Gelijk, met bomvol inspirerende sprekers, informatieve kennis-sessies, Cabaret de Gemeentereiniging en met veel nieuwe én oude gezichten. Ontmoet je medestrijders om samen weer nieuwe energie en plezier te krijgen.

Waar en wanneer

Waar: Jaarbeurs Utrecht – Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht
Datum: 3 december 2019
Tijd: 10:00 uur tot 17:00 uur
Toegang: gratis als je je aanmeldt

Meer informatie over inschrijven en het programma volgt snel. Kun je niet wachten om je in te schrijven? Meld je dan alvast aan via Inclusie Verenigt – contact Jan Troost

Beeld – Gelijk is Gelijk 2017, fotograaf Raymond Troch

Deel dit bericht

Meer nieuws over