De Landelijke Ouderraad (LO Raad) is op 1 januari 2014 van start gegaan. De LO Raad is er voor alle ouders met schoolgaande kinderen. Op zaterdagmiddag 29 maart organiseert de LO Raad zijn startbijeenkomst. Bent u als ouder actief in school, betrokken bij medezeggenschap of draagt u onderwijs een warm hart toe, dan bent u welkom op deze bijeenkomst. Ieder(in) werkt nauw samen met de LO Raad.

Het doel van de LO Raad is om ouders een landelijk informatiepunt te bieden. Daarnaast brengt de raad ouders met elkaar in contact en versterkt hij ouderinitiatieven. De LO Raad is aanvullend op andere, landelijke en lokale, ouderorganisaties en -initiatieven en verbindt en ondersteunt daar waar mogelijk en gewenst.

Programma

De LO Raad wil graag in gesprek met ouders en van hen horen wat voor dienstverlening de Landelijke Ouderraad moet bieden aan ouders. De ideeën die de LO Raad verzamelt tijdens de startbijeenkomst, zijn belangrijke bouwstenen voor het bepalen van de prioriteiten, thema’s en doelen in de komende tijd. Een spreker van naam leidt de bijeenkomst in. De naam van deze spreker maakt de LO Raad op een later moment bekend. Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is een leuk programma beschikbaar. Ieder(in) verleent ook haar medewerking door een workshop te verzorgen.

Aanmelden

U kunt zich telefonisch en digitaal aanmelden voor de bijeenkomst. De bijeenkomst vindt plaats van 12:30-16:30 in Accommodatie Domstad in Utrecht. Deze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Klik hier voor meer informatie over de LO Raad.

Deel dit bericht

Meer nieuws over