Wat hebben leerlingen met een beperking nodig om naar school te kunnen gaan? Randvoorwaarden zijn bekend. Een school moet toegankelijk zijn. Het lesmateriaal ook. Er moet zorg en ondersteuning zijn. En goed leerlingenvervoer. Deze vrij algemene randvoorwaarden willen we aanscherpen met leerlingen en ouders die hier dagelijks mee te maken hebben.

Meld je aan voor een van onze (eenmalige) focusgesprekken.

Zit je op school of volg je een opleiding én heb je een beperking, chronische ziekte of psychische aandoening? Of ben je ouder van een schoolgaand kind met een beperking, chronische ziekte of psychische aandoening? Graag horen we jouw ideeën en ervaringen.

Jouw input is belangrijk, want daarmee worden de randvoorwaarden scherper en kunnen we nog beter opkomen voor leerlingen en studenten met een beperking, chronische ziekte of psychische aandoening.

Waar en wanneer

We organiseren vier focusgroep-gesprekken in:

  • Utrecht – maandag 28 mei, van 18.45 – 21.00 uur
  • Zwolle – dinsdag 29 mei, van 19.00 – 21.15 uur
  • Amersfoort – maandag 4 juni, van 19.00 – 21.15 uur
  • Tilburg – dinsdag 5 juni, van 19.00 – 21.15 uur

Aan een focusgesprek kunnen zes mensen deelnemen. Het gesprek duurt maximaal twee uur.

Vergoeding

Deelnemen is leuk en belangrijk. Je ontmoet gelijkgestemden en je mening wordt gehoord. Voor je deelname krijg je een vrijwilligersvergoeding van 50 euro. De reiskosten worden ook vergoed.

Aanmelden

Aanmelden kan online. Ga naar het aanmeldformulier. Bij te veel aanmeldingen kijken we naar volgorde van aanmelding en diversiteit in de groep.

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Mail naar Danique ten Pas, d.tenpas@iederin.nl

Ieder(in) organiseert de focusgesprekken samen met Patiëntenfederatie Nederland en MIND Landelijk Platform Psychische Gezondheid

Meer over Onderwijs
Terug naar Home

Deel dit bericht

Meer nieuws over