Van 7 t/m 10 mei vindt Support 2014 plaats in Jaarbeurs Utrecht. Support is de grootste beurs in de Benelux voor mensen met een beperking. Ieder(in) staat vanzelfsprekend ook op deze beurs. Wij nodigen u van harte uit om onze stand te bezoeken. Gratis toegangskaarten voor Support 2014 kunt u via onze website bestellen. De link hiervoor vindt u in dit bericht.

Support is dé consumentenbeurs voor mensen met een functiebeperking. De beurs wordt eens in de twee jaar georganiseerd. Een bezoek geeft u in relatief korte tijd een goed beeld van het nieuwste van het nieuwste op het gebied van hulpmiddelen en diensten die uw mogelijkheden vergroten. Nationale en internationale bedrijven en leveranciers presenteren zich er.

Maar er is meer te vinden en te doen op Support 2014: sport, entertainment, inspiratiebijeenkomsten en gezellige horeca. Ook patiëntenverenigingen zijn aanwezig op de beurs. Laat u informeren over wat zij voor u kunnen betekenen.

Samen met leden en Juridisch Steunpunt Regelrecht

Ook Ieder(in) presenteert zich op Support 2014. Ieder(in) heeft, samen met een groot aantal leden, een ruim opgezet paviljoen in Hal 7. Tijdens Support 2014 gaan wij graag met u in gesprek over wat wij als koepelorganisatie doen, zowel voor onze lidorganisaties als voor mensen met een beperking en chronisch zieken in het algemeen.

Ook horen wij graag van u wat u nodig heeft om mee te kunnen doen in de samenleving en om zo prettig mogelijk te kunnen leven., Feeling‚ met de alledaagse praktijk is essentieel om ons werk als belangenbehartiger goed te kunnen doen.

In ons paviljoen vindt u ook ons Juridisch Steunpunt Regelrecht, de juridische dienst die Ieder(in) samen met NPCF en Landelijk Platform GGz uitvoert. De juridisch medewerkers in de stand leggen uit met welke vragen u bij het Steunpunt terecht kunt. En vaak kunnen ze u direct al advies geven over uw juridische vraag of situatie.

Waar vindt u ons?

We staan op Support 2014 in HAL 7, achteraan bij het Inspiratietheater, standnummer 07.CG20 Ook het Juridisch Steunpunt treft u in ons paviljoen aan. Bij de ingang van Support 2014 krijgt u een plattegrond van de beursvloer zodat u ons gemakkelijk kunt vinden. Wilt u liever van tevoren al bekijken waar we staan, klik dan hier voor de plattegrond. U bent van harte welkom!

Gratis toegangskaarten

Via Ieder(in) kunt u gratis toegangskaarten bestellen voor de beurs. Klik op onderstaande link:
Gratis toegangskaarten SupportBeurs 2014

U ontvangt vooraf de toegangskaart(en) zodat u snel de beurs op kunt. Mocht u zich wel hebben aangemeld maar geen kaart hebben ontvangen, dan ligt er op de beurs een kaart voor u klaar.

Meer over Support 2014

Op de website van Support 2014 vindt u alle informatie over de beurs, variërend van de exposanten, het programma en de aanvraag van ADL, tot de openingstijden en de routebeschrijving.

SupportBeurs 2014
Terug naar Home

Deel dit bericht

Meer nieuws over