Popfestivals in de open lucht houden vaak weinig rekening met mensen met een beperking. Popfestival Huntendwarspop vormt hierop een uitzondering. Dit festival, dat plaatsvindt op 15 augustus in het DRU Park te Ulft, laat zien dat het anders kan.

Huntendwarspop wil zoveel mogelijk mensen met een beperking (verstandelijk, psychisch, lichamelijk) in de gelegenheid stellen naar het Achterhoekse popfestival te komen. De inrichting van het festivalterrein zal zo toegankelijk mogelijk worden gemaakt en ook zo dat je met én zonder beperking bij elkaar kunt zijn.

Mensen met een beperking zullen zich op het festival geen buitenstaander voelen. Huntendwarspop nodigt actief mensen met een beperking uit naar het festival te komen. En ook in de programmering wordt rekening gehouden met wensen van verschillende bezoekersgroepen.

Goedkopere entreekaarten

Bovendien wordt het financieel aantrekkelijk gemaakt voor mensen met een beperking. Ze kunnen individueel of met een groep kaarten bestellen tegen een lager tarief. De verlaagde entree geldt ook voor begeleiders die meekomen. Het programma is er ondertussen niet minder om. UB40, Within Temptation, Typhoon, Novastar en andere grote namen zijn inmiddels vastgelegd.

Voor meer informatie en voor het bestellen van kaarten ga naar www.huntendwarspop.nl

Deel dit bericht

Meer nieuws over