Je bent de beheerder van je eigen website, of van die van je club of vereniging. En je wilt dat deze voor iedereen toegankelijk is. Je schrijft daarom teksten in makkelijke en begrijpelijke taal. Je zorgt voor een goed contrast tussen tekst en achtergrond en plaatst alt-teksten bij alle foto’s. De filmpjes die je plaatst zijn voorzien van ondertiteling. En toch heb je het gevoel dat er meer mogelijk is, dat je nog meer kunt doen aan de toegankelijkheid van je website.

Training tijdens Week van de Toegankelijkheid

Als dit zo is, of je vindt het gewoon een interessant onderwerp, schrijf je dan in voor de door Ieder(in) georganiseerde ‘Training Digitale Toegankelijkheid’ en leer alles op dit gebied. Cardan Technobility geeft deze online training op woensdag 6 oktober van 15.00 tot 17.00 uur als onderdeel van de Week van de Toegankelijkheid.

De training staat in het teken van de belangrijkste dingen waar je op moet letten bij het onderhouden van je toegankelijke website en het maken van digitale content. Ook kijken we naar het proces van digitale toegankelijkheid en waar je bijvoorbeeld op moet letten als je zelf nieuwe content maakt of laat maken door een externe partij. Het resultaat is in ieder geval een (nog beter) toegankelijke website.

Inschrijven

Schrijf je hier in voor de (online) training op 6 oktober van 15.00 tot 17.00 uur.
Je kunt hier ook aangeven of je ondersteuning nodig hebt.

We zien je graag op 6 oktober!

Deel dit bericht