Wij horen graag wat u belangrijk vindt. En welke knelpunten of problemen u tegenkomt in uw dagelijks leven. Meld u daarom aan bij ons panel.
Met het panel kunnen beleidsmedewerkers van Ieder(in) snel nagaan wat u vindt van belangrijke actuele onderwerpen. Bijvoorbeeld over zorg, ondersteuning, vervoer, werk, inkomen, onderwijs of wonen.
De resultaten van een panel-raadpleging gebruiken wij in onze lobby, bijvoorbeeld door ze voor te leggen aan het Kabinet, Tweede Kamerleden of andere beslissers.
Meld u hier aan bij het Ieder(in)-panel
Heeft u eerst nog vragen over ons panel? Lees onderstaande Veel gestelde vragen of stuur uw vraag naar panel@iederin.nl
_____________________________________________________________
Veel gestelde vragen
Wie kunnen er allemaal meedoen?
Alle mensen met een chronische ziekte, een lichamelijke of verstandelijke beperking. Ook hun familieleden, verzorgers en/of vertegenwoordigers zijn welkom.
Wat wordt er van mij verwacht?
Als panellid krijgt u van ons 4 tot 6 keer per jaar een e-mail over een meldactie. In de e-mail staat een link naar een vragenlijst. U kunt deze vragenlijst invullen op een moment dat het u uitkomt, gedurende de looptijd van de meldactie. U kunt ook altijd een keertje overslaan.
Wat zijn de onderwerpen?
Die zijn levensbreed. Het kan gaan om zorg en ondersteuning, maar ook om wonen, werken, onderwijs, vervoer, toegankelijkheid, discriminatie, etc. U bepaalt vooraf zelf over welke onderwerpen u vragenlijsten wilt invullen.
Heb ik inzage in mijn gegevens/kan ik die wijzigen?
Ja, u kunt altijd zelf uw gegevens bijhouden of wijzigen. U kunt zich ook afmelden, zowel tijdelijk als definitief.
Hoe lang duurt invullen van een vragenlijst?
We proberen de vragenlijsten zo kort mogelijk te houden. Invullen duurt maximaal een kwartier.
Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Alle gegevens worden strikt anoniem verwerkt en vertrouwelijk behandeld. Gegevens worden zo bewaard dat ze niet gekoppeld kunnen worden aan een persoon. Niemand komt te weten wat u geantwoord heeft.
Individuele gegevens worden nooit ongevraagd of zonder uw schriftelijke toestemming aan derden verstrekt.
De algemene resultaten van de meldacties worden gepubliceerd via website, persberichten en nieuwsbrieven.