Goed wonen en leven is voor iedereen belangrijk. In het VN-verdrag staat dat je vrij moet kunnen kiezen hoe, waar en met wie je je leven leeft. Welke keuze heb jij als het gaat om goed wonen en leven? Welke keuzes maak jij? En wat heb je nodig om goed te wonen en te leven? Ga met anderen in gesprek en leer van elkaar.

Ieder(in) organiseert samen met Zorg Verandert dit gesprek om het onderwerp Independent Living uit het VN verdrag (vrij vertaald, goed wonen en leven‚ ) te verkennen. Want betekent dit onderwerp voor mensen met een beperking en hun omgeving? Wat speelt er nu echt?

Een medewerker van Ieder(in) is aanwezig bij de gesprekken. Hij of zij luistert mee en noteert wat er besproken wordt. Dat gebeurt anoniem. De verhalen uit deze gesprekken gebruikt Ieder(in) voor meningsvorming en standpuntbepaling over, goed wonen en leven. De verhalen vormen zo een belangrijke basis voor de lobby voor beter beleid en regelgeving.

Praat je mee?

Datum: woensdag 11 oktober
Tijd: 19.00 inloop, start 19.30 – 21.45
Locatie: Geniet in de Weerd, Weerdjesstraat 168, Arnhem
Reiskosten worden vergoed

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar Marije Hagendoorn: marije.zorgverandert@iederin.nl
Heb je nog vragen? Ook daarvoor kun je Marije Hagendoorn e-mailen.

Deze bijeenkomst is onderdeel van een reeks bijeenkomsten over dit onderwerp. Verschillende groepen spreken over dit onderwerp en bieden verschillende gezichtspunten. Naast deze bijeenkomst in Arnhem organiseren wij ook een bijeenkomsten voor jongeren en voor mensen met een licht verstandelijke beperking.

Meer over Zorg Verandert

Deel dit bericht

Meer nieuws over