Welkom op iederin.nl, de nieuwe website van de nieuwe koepelorganisatie Ieder(in). Ieder(in) is ontstaan uit de fusie tussen Platform VG en de Chronisch zieken en Gehandicapten Raad. Tweehonderdvijftig organisaties zijn bij ons aangesloten. We behartigen de belangen van meer dan twee miljoen mensen met een beperking of chronische ziekte.

Wij maken ons sterk voor een samenleving waarin iedereen kan meedoen en niemand wordt uitgesloten. Dit betekent dat de maatschappij zich veel meer moet instellen op mensen met een beperking of chronische ziekte. Zij moeten kunnen rekenen op zorg en ondersteuning op maat. En ze moeten net als iedereen vrij kunnen kiezen hoe ze willen wonen, leren, werken, reizen en recreëren.

Onze website is nog ontwikkeling. Bepaalde pagina’s en websiteonderdelen zijn nog in aanbouw. En dagelijks zetten we belangrijke informatie van onze vorige websites over op onze nieuwe website.

Actualiteit

Maar toch kunt u er al veel informatie vinden. Zo vindt u bij Nieuws alle actuele berichten over onze belangenbehartiging en andere activiteiten. Bij Thema’s vindt u een overzicht van de onderwerpen waarop wij ons richten.

Hulp en advies

Heeft u een vraag of zoekt u informatie, kijk dan bij Hulp en advies. Daar vindt u onder meer informatie over ons Meldpunt, het Juridisch Steunpunt Regelrecht en het Steunpunt Passend onderwijs.

Leden

Alles voor en over onze leden vindt u onder Leden. Dit deel van de website is nog in aanbouw. Wel vindt u daar nieuws voor over over onze leden. En wilt u zien welke organisaties zijn aangesloten bij Ieder(in), kijk dan in onze ledenlijst.

Drempelvrij

Natuurlijk bouwen wij onze website en onze digitale nieuwsbrieven drempelvrij. Stuit u desondanks op ontoegankelijke informatie, laat het ons dan weten. Stuur een mail naar post@iederin.nl

Vragen of iets niet kunnen vinden

Heeft u vragen of opmerkingen over onze website of kunt u bepaalde informatie niet vinden, laat ook dat ons weten.

Terug naar Home

Deel dit bericht

Meer nieuws over