Een goed keukentafelgesprek voeren met de gemeente is uitermate belangrijk. In het keukentafelgesprek moet u namelijk duidelijk aangeven wat u belangrijk vindt in uw leven en welke zorg of ondersteuning daarbij past. Maar hoe doe je dat? Het begint in ieder geval met een goede voorbereiding. De workshop, Het kan. Start met uw persoonlijk plan‚ helpt u hierbij. Meld u aan!

Zorg Verandert heeft samen met Ieder(in) en Per Saldo de workshop, Het kan. Start met uw persoonlijk plan‚ ontwikkeld. Vanaf september vinden in heel Nederland deze workshops plaats. De workshop is voor iedereen die het keukentafelgesprek met de gemeente gaat voeren: mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben én hun omgeving, zoals mantelzorgers, familie en vrijwilligers.

In de workshop:

  • leert u (beter) te zeggen wat u belangrijk vindt,
  • start u met het schrijven van uw persoonlijk plan (geeft houvast voor het keukentafelgesprek),
  • gaat u het gesprek met de gemeente oefenen.

Interesse? Wacht niet met aanmelden!

De workshops starten in september. Deelname is gratis. De workshop start om 10.00 uur en duurt tot 15.30 uur. Wacht niet te lang met aanmelden, want er is plek voor maximaal 15 deelnemers. Op de website van Zorg Verandert vindt u meer informatie over de workshops.

Data/locaties workshops september

11 september Nieuwegein
15 september Almere
16 september Apeldoorn
23 september Zwolle
25 september Rotterdam
28 september Geleen
28 september Amsterdam
29 september Groningen
29 september Tilburg
30 september Leeuwarden

Aanmelden kan via onderstaande link. U komt dan in de agenda van Zorg Verandert. In het zoekveld dat u bovenaan ziet staan, geeft u als zoekterm in: persoonlijk plan. Vervolgens klikt u op de workshopdatum van uw keuze en vult u het inschrijfformulier in.

Overzicht workshops, Het kan. Met een persoonlijk plan‚ van Zorg Verandert

Vragen?

Heeft u vragen over de workshop, Het kan. Start met uw persoonlijk plan. Stuurt u dan een e-mail naar info@zorgverandert.nl

Website Zorgt Verandert

Terug naar Home

Deel dit bericht

Meer nieuws over