Mobieltjes, apps en social media zijn voor veel mensen onmisbaar. Ook voor mensen met een verstandelijke beperking. Maar niet iedereen weet welke apps er zijn of hoe je veilig online kunt werken. De workshop Wat? App helpt daarbij.

Kennis

Om ervaringen en kennis te delen biedt de LFB, belangenorganisatie door en voor mensen met een verstandelijke beperking, de workshop Wat? App! Dit is een workshop voor mensen met een verstandelijke beperking over het gebruik van social media, telefoons en apps.

Workshop 12 november

Op zaterdag 12 november wordt in Utrecht de workshop Wat? App! gegevens tijdens het congres, Maak je sterk, de sleutel tot succes‚ . Ervaringsdeskundigen en coaches verzorgen die dag tien verschillende workshops, waaronder Wat? App!. Onderaan vind je de flyer over het congres, met informatie over aanmelden.

Goede apps

De workshop What? App! is eerder al op andere plaatsen in het land gegeven. Er werden tips en ervaringen uitgewisseld over goede apps, maar men werd ook bewust gemaakt over de gevaren van het internet.

Meer weten?

Wil je meer weten over de workshop Wat? App! of wil je dat de ervaringsdeskundigen van de LFB een workshop bij jou komen organiseren? Neem dan contact op met: Monique Niezen tel: 030-2363761 of per mail m.niezen@lfb.nu.

Downloads:

1008_FlyerUitnodiging_12_november_1.pdf – PDF (519 KB)

Deel dit bericht

Meer nieuws over