Meer dan vijfhonderd mensen bezochten de SamenSterkdag 2022 in Bunnik op 2 december. Deze dag is speciaal georganiseerd voor mensen met een beperking, hun naasten of vertegenwoordigers en voor medewerkers in de gehandicaptenzorg. De presentaties en foto’s van de dag zijn online te bekijken.
Een zaal vol mensen gericht op de spreker op het podium met op de achtergrond een poster van de SamenSterkdag 2022.

De aanwezigen kregen als snel na binnenkomst een goodiebag, waarna de dag feestelijk werd geopend. Daarna ging ieder uiteen naar een van de 23 verschillende sessies. Die waren ingericht rondom één van de hoofdthema’s:

• Samen Sterk voor een mooie toekomst

• Samen sterk door vrijheid en eigen regie

• Samen Sterk meedoen

Over deze thema’s konden deelnemers informatie inwinnen en ervaringen delen. Om dat te doen waren er verschillende sessies, workshops en een informatiemarkt.

Muziek en gezelligheid

’s Middags na de lunch was er een sportieve opwarmer om weer in de doe-modus te komen. De dag eindigde met een muzikaal optreden. Het werd een gezellige dag voor iedereen die erbij betrokken was.

Nagenieten en terugkijken

Op de website SamenSterkdag zijn de presentaties van de sessies terug te lezen. Ook staan daar de foto’s die op 2 december gemaakt zijn. Op die manier kun je de SamenSterkdag terugkijken en erover lezen.

Volgend jaar weer?

Op vrijdag 1 december 2023 is de volgende SamenSterkdag. Houd deze datum alvast vrij in je agenda! Met dank aan het ministerie van VWS organiseren Ieder(in), KansPlus, het LSR en LFB de komende vier jaren elk jaar weer een SamenSterkdag.

Deel dit bericht

Meer nieuws over